Kubica: "Ii multumesc lui Hamilton ca l-a ales pe Raikkonen"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.06.2008
Robert Kubica a fost pus pe glume dupa prima sa victorie din cariera, multumindu-i lui Hamilton pentru ca l-a lovit pe Raikkonen in pitlane la Montreal.

Succesul lui Kubica pe circuitul Gilles Villeneuve a fost pus si pe seama faptului ca Lewis Hamilton a produs accidentul prin care atat el, cat si Kimi Raikkonen, au fost nevoiti sa abandoneze.

Pilotul echipei McLaren a intrat in spatele monopostului F2008 pilotat de Raikkonen, iar defectiunile celor doua masini au fost prea severe pentru ca cei doi sa poate reveni pe circuit.

La conferinta de presa de dupa cursa, tanarul pilot polonez nu a uitat sa ii multumeasca in gluma lui Hamilton pentru ajutorul pe care i l-a acordat: "M-am oprit bara la bara cu Raikkonen si dupa cateva secunde Hamilton a intrat in el. Trebuie sa ii multumesc ca l-a ales pe Kimi in locul meu", a spus zambind Kubica.

Comentarii (18)

  • Bravo lui
    Un mare JEG acest hamilton
    0 0
  • Are si Hamilton meritul lui
    Si pun pariu ca o sa fie campion anul asta... poate mai inchide din gurile mult prea LARGI. Prea multa rasista sau poate invidioasa trancane din gura de fiecare data despre acest pilot . De ce o fac asa si cand greseste unul precum Kimi sau Alonso? Chiar credeti ca aceia sunt mult mai breji?
    0 0
  • da
    sunt mult mai beti ha ha ha, desi sunt fan kimi, kimi the best
    0 0
  • @automarket
    asa cum am spus pe forum aceste comentarii nu isi au locul pe acest site si consider ca userii care adreseaza astfel de cuvinte trebuie sa fie stersi sau mustrati. Sunt satul de cuvinte de genu asta.
    @tot_emil: nu te supara tu stii sa faci diferenta dintre o gluma si ceva serios ?
    Chiar crezi ca Hamilton l-a lovit pe Kimi intentionat ??? Nu uita F1 nu este fotbal !
    0 0
  • Pentru alex_capruciu
    Nu l-a lovit frate intentionat.Chestia nasoala e ca l-a lovit de prost.
    0 0
  • @meseraasu001
    Nu vreau sa ma cobor la nivelul dvs. dar imi mentin parerea astfel de comentarii nu isi au locul aici. Pacat insa ca dvs nu ganditi ca mine.
    0 0
  • despre hamilton
    Sunt de acord cu emil..nu se face asa ceva..hamilton a dovedit a n-a oara ca nu are clasa-face greseli copilaresti,iar de sportivitate....daca va uitati putin pe youtube la reluare veti aprecia ca si-a dat seama ca nu poate opri si atunci a zis hai sa intru in kimi,ba mai mult a virat,altfel intra in kubica.penalizarea e o sanctiune meritata atat de rosberg cat si de hamilon.au gresit,se plateste.nu e vorba de rasism,n-am nimic cu nici o rasa dupa fata pamantului.Faptul ca un pusti capricios caruia i s-a cam urcat la cap celebritatea,crede ca poate face ce vrea invocand complexul asta al rasismului mi se pare penibil si mai grav este ca unii ii iau apararea tocmai pt ca este de culoare,chiar daca greseste-dovada de infumarare este publicarea celor 6 carti autobiografice intr-un an de f1..cred ca spune multe despre persoana lui...sunt n campioni in lume care nu au nici una.
    0 0
  • @flarsch30
    da cine a zis ca nu isi merita sanctiunea ? nu am zis niciodata asta. Da nu poti zice ca cineva este un "jeg" pentru asta. Acum nu te supara da dupa multi dintre voi ar trebui sa zicem acelasi lucru si despre Kimi pentru reusita lui de la Monaco. Nu domnilor ganditi pozitiv ca nu este asa. Toata lumea greseste ! Si pe deasupra vad ca toata lumea are impresia ca o masina de F1 se conduce cu o singura mana ! Cred ca va inselati amarnic, peste 90% dintre noi nici nu ma pleca de pe loc darmite sa conducem precum Lewis sau Kimi.
    0 0
  • exista prea mult rasism si ura in comentarii.:(
    cuvantul ''jeg'' nu este rasist, dar nici nu este un cuvant care sa aiba ce cauta aici.
    0 0
  • jeg esti u....
    de ce il numesti pe un om care isi face meseria la perfectie jeg ??????nu inteleg nu a fost vina lui la faza ciocnirii cu kimi oricum cel mai bun !!!!!!
    0 0
  • cicus
    hamilton nu estu un jeg oarecare este cel mai mare jeg
    0 0
  • auziti voi
    astia care-l faceti jeg pe Lewis,nu vreti sa-i spalati voi jegul?cred ca nici pana la nivelul ala nu aveti onoarea sa fiti !
    0 0
  • :)))
    Foarte tare a fost faza cu Kimi cand a trecut pe langa Hamilton si i-a facut semnul celebru CIOCU MIC mi-a placut la nebunie;)
    0 0
  • un fan ferrari
    nu cred ca hamilton a intrat intentionat in raikkonen. daca ar fi avut timp sa ia o asemenea decizie, atunci cu siguranta ar fi avut timp sa si opreasca masina. logic, ce ar fi preferat : sa continue cursa sau sa intre in raikkonen? cred ca pur si simplu a uitat de acel semafor si nu si-a dat seama ca cei doi sunt opriti. cu siguranta el a realizat dupa accident de ce stationau cei doi acolo.
    0 0
  • sunteti depasiti ...mai alex_capruciu
    nu stiu de cand urmaresti formula 1(daca ai ceva impotriva fotbalului e treaba ta)...accidentul de la suzuka '90 senna a intrat intentzionat in ferrariul lui prost....si a si recunoscut.....schumacher cu hilll in '94 ,schumacher in villeneuve in '97, prost in sennna in 1989.....si inca multe alte curse...deci te rog.....crede-ma....nu ar fi prima oara cand un pilot dintre doua rele...alege raul mai bun...asa cum s-a intamplat si aici...si pentru cei care-l vad pe hamilton mare talent care scrie autobiografii dupa 4 curse castigate ..nu uitatzi....nimeni in istoria F1 nu a pierdut titul cu un avans de 17 puncte in ultimele 2 curse....si mai ale la o echipa de top ...cu un coechipier dezavantajat clar(ron dennis declarase la fuji ca ei...adica hami&the mclaren team.... lupta impotriva lui alonso).....iesind in decor pe linia boxelor......iar apoi apasand butonul de pitlane(penibil e si faptul ca nu a recunoscut ca a apasat limitatorul)...deci va rog ...rasismul nu are nimic...de-a face cu realitatea de pe pista....
    0 0
  • NU A FOST INTENTIONAT !
    Uitati-va ca in stanga lui Kimi ar fi avut loc sa treaca dar masina nu a putut vira mai mult fiind distanta mica.Aceasta era si explicatia lui Miki Alexandrescu.Daca ar fi fost Kimi in dreapta si Kubica in stanga,l-ar fi lovit pe Robert.
    Dar sunt muuuuuuulti ofticati pe aici ca Hamilton e al dracu de talentat si vor sa-i strice imaginea !
    0 0
  • ptr astia cu adevarat jeg
    jegu-ri sunteti cu adevarat voi astia care il faceti ca multi care il fac jeg sunt niste parliti care nu vad pe unde merg de foame,iar hemilton cum spuneti voi ca e jeg el e jeg cu ffff multe milioane con cont iar voi niste parliti nici macar basinile nu i le veti mirosi vrodata.
    0 0
  • speedyro
    hmm
    de ce ia hamilton 1p ?=))) probabil ca daca il pupa primea + 10 ? =))
    serios.. make up your mind
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru