Kubica lupta in continuare pentru titlu

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 11.09.2008
Robert Kubica a dezvaluit ca lupta in continuare pentru titlul mondial, desi este la 18 puncte in spatele liderului Lewis Hamilton.

Pilotul echipei BMW-Sauber a ocupat prima pozitie a clasamentului la inceputul sezonului, iar acum a revenit pe locul 3 dupa Marele premiu al Italiei.

Desi distanta fata de Lewis Hamilton este de 18 puncte, polonezul este in continuare increzator in sansele sale la titlul mondial.

"Inca ma gandesc sa dau tot ce am mai bun si sa lupt pentru campionat", a declarat Kubica la Monza. "Trebuie sa folosesc toate oportunitatile, ca atunci cand Kimi Raikkonen a iesit, si alte curse ciudate ca aceasta. Altfel, in cursle normale, este dificil, fara greseli si probleme din partea celor de la McLaren si Ferrari este dificil sa ii batem".

Kubica a admis insa ca prioritatea echipei a fost obtinerea a cat mai multe puncte in clasamentul constructorilor. "Sunt pilot de curse si lupt sa dau tot ce am mai bun, si fac asta pentru mine si pentru echipa. Este evident ca daca castig 8 puncte ele se duc in contul echipei si in contul meu, dar poate ca in ultima vreme prioritatea echipei a fost diferita fata de a mea".

"De aceea am o senzatie ca sunt singurul suficient de stupid si nebun sa ma gandesc la titlu in acest sezon. Pana cand nu voi mai avea nicio sansa trebuie sa fac asta si sper ca echipa face la fel. Cred ca incearca sa faca asta".

Kubica a admis inca ca echipa sa nu a reusit sa tina pasul cu Ferrari si McLaren odata cu inceperea sezonului european. "Nu cred ca am imbunatatit masina la fel de mult ca Ferrari si McLaren. Daca intri serios in amanunte, in primele trei curse am fost la un nivel similar cu Ferrari si McLaren, dar cand am ajuns in Europa distanta a devenit mai mare".

Comentarii (2)

  • da!!
    M-as bucura sa i-a el titlu pentru ca merita nu massa ,in principiu nu am nimic cu massa dar nu da semne de un pilot tare......
    0 0
  • NeoGalaxy
    @undispudet
    In principiu nu am nimic cu Kubi, dar pana sa demonstreze ce poate mai este ceva. Poate daca pleaca la alta echipa o sa vedem masura talentului lui. Dar pana atunci.. este doar o mare speranta, la vremea lor au fost si Coultard si Fizi si Iarno si inca o gramada de alti piloti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru