Kubica, multumit de performantele sale din 2008

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.10.2008
Robert Kubica este multumit de realizarile personale din sezonul 2008, cand a fost chiar liderului clasamentului general dupa cursa din Canada.

Kubica a iesit din lupta pentru titlu la capatul Marelui Premiu al Chinei, iar in ultima cursa va trebui sa isi apere locul 3 in clasamentul general in fata lui Kimi Raikkonen.

Pilotul echipei BMW-Sauber a izbutit prima victorie din cariera in acest sezon, devenind totodata liderul clasamentului dupa Marele Premiu al Canadei.

Chiar daca in a doua partea sezonului nu a mai reusit sa mentina ritmul cu McLaren si Ferrari, Kubica a marturisit ca este multumit de parcursul sau in acest sezon.

"Ar fi excelent pentru mine sa termin pe locul 3 la finalul sezonului. Niciodata nu poti sa sti cand vei mai avea sansa in urmatorii 5 ani sa conduci in clasamentul general dupa 7 curse. Constanta si fiablitatea ne-a mentinut in lupta pentru titlu", a declarat polonezul pentru site-ul oficial al echipei BMW-Sauber.

"Intotdeauna am fost rapid si am facut foarte putine erori. Bineinteles, sunt foarte ambitios si intotdeauna dau tot ce pot, dar totusi intotdeauna ai sentimentul ca te-ai fi putut descurca mai bine.

Totusi, ar trebui sa fim multumiti de ceea ce am reusit".

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    @Kubi
    Bravo tie. Oricum BMW a lucrat foarte bine si au castigat si multa incredere dupa prima lor victorie din cariera! Luptati si la constructori pentru ca aveti sansa sa-i bateti pe cei de la McLaren :)

    Anul viitor sa fie interesant, mai ales... dupa cat de dezbracate sunt masinile :P
    0 0
  • @NeoGalaxy
    da..ai dreptate dupa marele premiu al canadei au primit mai multa incredere..dar de atunci nu am mai fortat asa de tare...uita-te de exemplu la kubica ce a facut inainte dupa marele premiu al canadei ...si uita-te dupa...este o mica mare diferenta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru