Kubica: "Nu putem castiga curse in 2008"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.03.2008
Robert Kubica sustine ca obiectivul echipei BMW de a castiga o cursa in 2008 este "imposibil de atins".

BMW-Sauber au anuntat in repetate randuri ca obiectivul echipei pentru 2008 este sa castige o cursa in 2008. Cu toate acestea, polonezul Robert Kubica sustine ca monopostul F1.08 nu este suficient de rapid pentru atingerea acestui obiectiv.

"Pentru a castiga o cursa trebuie sa avem cea mai rapida masina. Pentru moment nu am ajuns in acest stadiu, dar muncim la asta si vom vedea daca putem indeplini obiectivul", a declarat Kubica pentru presa din Spania. "Planul este foarte ambitios. Obiectivul este sa imbunatatim performantele in fiecare sezon. Anul trecut am fost pe locul 3, asa ca obiectivul este foarte ridicat. Trebuie sa demonstram ca locul 3 de anul trecut nu a fost vorba doar de noroc. Trebuie sa demonstram ca putem face o masina rapida".

Polonezul sustine ca obiectivul ridicat impus de BMW nu il pune sub presiune. "Nu ma gandesc la obiective. Singurul meu obiectiv este sa pilotez cat de repede pot si sa scot tot ce e mai bun din masina. Asta ar putea insemna sa termin pe 6 sau sa castig cursa.

Voi face tot ce pot. Orice pilot vrea sa castige, dar stiu ca poate acest lucru nu se va intampla anul acesta. Sper ca voi putea castiga candva, dar daca nu, asta-i viata".

Comentarii (1)

  • Kubica
    vor castiga maxim patru curse.eu am incredere in bmw!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru