Kubica sarbatoreste prima victorie "fantastica"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.06.2008
Robert Kubica a caracterizat prima a victorie din cariera de pilot de Formula 1 drept fantastica, dupa ce s-a impus in Marele Premiu al Canadei.

La exact un an dupa ce a suferit un grav accident pe circuitul Gilles Villeneuve, Kubica a obtinut prima victorie din cariera si prima victorie din istoria echipei BMW-Sauber, polonezul devenind totodata si noul lider al campionatului.

Pe podiumul de premiere, Kubica s-a declarat incantat de performanta realizata. "Este fantastic sa castig pentru BMW-Sauber. Am crescut impreuna si, datorita echipei care mi-a oferit o masina buna, amn fost capabili sa obtinem primele doua locuri", a declarat Kubica. "Poate ca forma noastra nu este inca cea mai buna, pentru ca nu am reusit sa-l opresc pe Hamilton. Este fantastic pentru mine, pentru echipa, pentru tara mea si pentru fanii mei".

Dupa ce in sezonul trecut a stat in umbra coechipierului sau, Nick Heidfeld, anul acesta Kubica a demonstrat o forma de invidiat si a acumulat deja 42 de puncte. Polonezul spera sa ramana pe prima pozitie a clasamentului cat mai mult timp posibil. "Anul trecut m-am chinuit foarte mult, dar am rezolvat cateva probleme unde nu mergeam prea bine.

Sezonul acesta ma descurc bine", a adaugat el. "Sa castig in Canada unde am avut un mare accident anul trecut si obiectivul de a obtine prima victorie in acest sezon... Am facut asta si conduc in clasament, asa ca sper ca echipa sa-mi ofere sprijin 100% pentru a-mi apara pozitia pana la ultima cursa".

Dupa primele 7 curse ale sezonului, Kubica ocupa primul loc in clasament, urmat la 4 puncte de Lewis Hamilton si Felipe Massa.

Comentarii (4)

  • speedyro
    driverx
    FELICITARI KUBICA !! RESPECT !!
    0 0
  • TVR...
    Fratilor, voi nu sunte-ti deranjati de truncherile de transmisie ce ni le infige TVR-ul? Hai sa facem ceva! Putem cel putin sa incepem sa scriem mail-uri de nemultumire catre ei.... sa aloce mai mult spatiu. Cursa asta a fost pe TVR2 si tot nu am avut podium si conferinta de presa, ca sa nu mai zic de emisiunea Padoc anuntata si paraanuntata la 19:15 dar lipsa totala?! Sa nu mai amintesc de concentrarea comentatorilor... TVR nu merita ceea ce au...... pe noi.... ALIATIVA.... LUATI INITIATIVA >>>>>>> tvr@tvr.ro , comisia.etica.arbitraj@tvr.ro
    0 0
  • tot TVR
    Bine zici, cris_t_yan - TREBUIE sa facem ceva, e de-a dreptul revoltator, astia chiar isi bat joc de noi si NU SUNTEM PUTINI! Eu am si trimis mail, sper sa fim uniti si sa reusim ceva... Daca nu sunt in stare, mai bine sa lase pe altii!
    0 0
  • TVR
    pe ce mail ati scris pentru TVR? ca transmisiunile lor is de toata jena. Parca aveau si ei un mail, special pentru emisiunile de Formula1, chiar si un forum
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru