Kubica se teme ca BMW-Sauber pierde teren

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 22.06.2008
Robert Kubica este ingrijorat ca BMW-Sauber vor fi ajunsi din urma de echipe ca Renault si Toyota, dupa rezultatele dezamagitoare obtinute in calificarile pentru MP al Frantei.

Pilotul polonez a obtinut cu numai doua saptamani in urma prima victorie din cariera, insa echipa s-a chinuit sambata in calificarile de la Magny Cours. In schimb, pilotul BMW crede ca rivalii de la Renault si

Toyota au facut multi pasi inainte la testele de la Barcelona de saptamana trecuta. Intrebat daca locul 3 de pe grila al lui Fernando Alonso reprezinta un semn al progresului, Kubica a replicat: "Nu e vorba numai despre Fernando, cred ca Renault recupereaza. Au fost aproape in Canada si Monaco, iar Alonso este in frunte aici. De asemenea, trebuie sa spun ca Piquet Jr sta mult mai bine. cred ca a fost in fata lui Nick Heidfeld. Red Bull, Toyota si renault sunt mai puternici aici decat in trecut".

Comentarii (1)

  • depunctare
    nu cumva trebuia depunctata echipa în loc de pilot? Ca doar mașinile nu le fac piloții. părerea mea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru