Lauda: "Raikkonen trebuie sa piloteze de acum pentru Massa"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.09.2008
Austriacul Niki Lauda crede ca Ferrari il va impune pe Massa ca pilot principal in echipa pentru finalul acestui sezon.

Fostul mare pilot Niki lauda sustine ca Ferrari ar trebui sa inceapa sa ii impuna lui Kimi Raikkonen sustinerea neconditionata a lui Felipe Massa, orice alta strategie a italienilor fiind falimentara.

"Incepand cu Marele Premiu de la Monza, Kimi Raikkonen va trebui sa inceapa sa il ajute pe Massa. Orice alta strategie de echipa ar fi ilogica", sustine Lauda, care spune ca Raikkonen a pierdut sansele pe care le-a avut la titlu in 2008: "Kimi nu a facut o treaba buna in acest sezon. A fost rapid in curse, nu si in antrenamente si calificari. La Spa a facut o treaba perfecta pana la final, acolo unde a gresit si a aruncat totul la cosul de gunoi".

Comentarii (9)

  • puncte??? nu primim ?
    As dori sa intreb care e faza cu punctele ? Eu am massa dar nu am primit punctele. Nu verificati va rog?
    0 0
  • AOLEU!!!
    alonso_x nu a primit punctele!!! Faceti ceva ca nu mai are rabdare sa astepte.
    0 0
  • puncte ?????????
    e normal ce cer eu, apoi o sa schimb echipa si o sa zoca lumea ca nu am avut echipa pilotul respectiv.
    0 0
  • eu sper ca nu
    Kimi are talentul de a termina fiecare cursa in fata lui massa. Ii trebuie doar ceva mai mult noroc si sprijin de la echipa,pe care se pare ca nu il mai are, piticul e favoritul italienilor.
    0 0
  • Ce mila mie de kimi !!!
    Mie mila de kimi a ajuns sa ajute un mascarici sfatul meu ar fi sa renunte la contract astia de la ferrari isi bat joc de el nu ca la Mclaren sper ca intr-o zi sa se intoarca de unde a invatat ce inseamna f1!!!!
    0 0
  • Asa e in viata
    Asa e in viata, pe langa talent si munca iti mai trebuie si un car de noroc.
    0 0
  • kimi?
    fratilor anul trecut Felipe l-a ajutat pe kimi nu e normal ca acum sa fie si el ajutat?fara Felipe kimi nu era campion mondial,acum trebuie sa ii intoarca serviciul kimi,parerea mea asa fac si un bine echipei.
    0 0
  • @ kova
    dak nu ma insel, kimi a invatat formula 1 cand l-a luat peter sauber, din formula 3, nu? deci , zici k sa se intoarca la sauber? n-ai auzit zvonurile? kubica si alonso la sauber de la anul, asa k kimi va sta tot la ferrari si la anul va lua titlul pt k ferrari ii va pune la dispozitie un monopost adecvat tipului de pilotaj a lui kimi. forza ferrari!!!!!
    0 0
  • poza
    nam vazut sfarsitul cursei, din pacate. poza aia e reala ? :))... nu e facuta ?... massa si kimi ?... pe acleasi metru patrat ? :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru