Lewis Hamilton isi renegociaza contractul

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.07.2007

Tatal lui Lewis Hamilton, Anthony, ii renegociaza contractul fiului sau cu McLaren, datorita unei clauze conform careia poate cere o marire a salariului daca acesta se claseaza intre primii piloti la jumatatea sezonului.

In prezent, Hamilton are un salariu anual de 300.000 de dolari. Chiar daca in realitate castiga mai mult, datorita bonusurilor, salariul sau este incomparabil mai mic cu cel al coechipierului sau, Fernando Alonso. Anthony Hamilton a discutat cu oficialii echipei McLaren la Magny Cours, propunand un salariu de 3 milioane de dolari pentru fiul sau pentru restul sezonului.

Comentarii (7)

  • acuma te mai uiti, un 0 in coace-n-colo :))
    0 0
  • Ron Dennis
    Ii dau si 4 milioane
    Ii dau si 4 milioane numai sa-l vad C A M P I O N !
    0 0
  • BLONDU28
    NUMAI ATAT
    SA VEDEM PESTE 2 ANI CA O SA-L FACA PE SUMI LA VENITURI DIN SPORT ESTE ARTIST COPILUL
    0 0
  • mai terminati cu hamilton
    peste 2 ani ii s p lui schumy! SCUMY E CEL MAI MARE CAMPION
    0 0
  • @ gelu
    Da , este cel mai mare campion . Deocamdata :) Hamilton il va intrece . Nu uita ca fiecare nash are nashul sau . Hamilton va incepe sa doboare recorduri dupa recorduri .
    0 0
  • Si masina?
    Desi talentul lui este incontestabil, as fi foarte curios sa il vad pe Lewis concurand pe o Toyota sau o Honda! Oare s-ar mai clasa pe podium? ;)
    0 0
  • Se merita?
    E normal sa ceara marire de salariu, ca a avut rezultate. Ma bucur pentru McLaren, dar sa fim realisti: nici Alonso si nici acest Hamilton, parca asa il cheama, n-au stofa de campioni. Constanta in a obtine rezultate este o calitate, dar nu e de ajuns pentru un adevarat campion F1. A demonstrat-o Alonso (pt. a nu stiu cata oara) in GP al Frantei. Iar acest Hamilton va face sigur la fel. Merge careva la un pariu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru