LG ar putea deveni sponsorul oficial al Formulei 1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 26.11.2008
Compania sud-coreana de electronice LG va deveni miercuri sponsorul oficial al Formulei 1, potrivit unor informatii din anturajul Marelui Circ.

Desi economia mondiala trece printr-o grava criza finaciara, Formula 1 este pe punctul de a semna un partwenriat strategic cu unul dintre cei mai importanti producatori de electronice, LG.

Informatiile provin de la cateva surse din interiorul Formulei 1, care au precizat ca evenimentul oficial va avea loc miercuri la un hotel de 5 stele din Londra. LG ar urma sa devina astfel sponsorul competitiei, urmand insa sa ofere si sprijin tehnic echipelor.

Ramanand in sfera contractelor de sponsorizare, banca spaniola Santander a confirmat ca incepand din 2010 va deveni unul dintre spnsorii Sucderiei Ferrari, urmand astfel sa renunte la parteneriatul cu McLaren. "Da, Santander va fi cu Ferrari in 2010", a declarat seful bancii Santander, Emilio Botin.

Spaniolii si-ar dori ca Fernando Alonso sa piloteze pentru Ferrari, insa acest lucru nu va fi posibil in cel putin in urmatorii doi ani. "Alonso este cel mai bun pilot din lume si am vrea sa lucram cu el, dar asta nu depinde numai de noi", a adaugat Botin.

Comentarii (2)

  • No comment.......
    partwenriat
    0 0
  • RE Andree...
    Lingvistelor mici ce sunteti voi!...Si tu Balan si tu Antoneasco :)))
    Altceva mai interesant al naibi dc ati gasit sa comentati...HALAL!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru