Lotus confirmă negocierile cu Hulkenberg

de Daniel Popescu
Joi, 11.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus a confirmat că negociază semnarea unui contract cu Nico Hulkenberg pentru sezonul 2014.

Sunt în contact cu Hulkenberg.

Eric Boullier
Sef Lotus
Lotus începe să-şi facă planuri pentru situaţia în care Kimi Raikkonen va alege să plece la Red Bull Racing în sezonul 2014.

Şeful Eric Boullier a confirmat în această săptămână că a iniţiat deja negocierile cu Nico Hulkenberg, în prezent pilot al echipei Sauber. "Sunt în contact cu Hulkenberg", a precizat el pentru publicaţia franceză L'Equipe.

Germanul şi-a activat recent o clauză de contract care îi permite să părăsească oricând Sauber în urma dificultăţilor financiare pe care le înregistrează echipa. În plus, presa internaţională susţine că Lotus negociază şi cu Paul di Resta, care are parte de un sezon bun la Force India.

Chiar dacă Raikkonen va alege în cele din urmă să continue cu Lotus, echipa britanică îi poate lua în calcul pe Hulkenberg şi di Resta pentru înlocuirea lui Romain Grosjean, care a avut evoluţii contrastante în prima parte a acestui sezon.

Via Motorsport

Comentarii (5)

  • si asa dispare Lotus....
    2 10
  • Foarte buna alegere. Hulk si di Resta, doi piloti grozavi. Bravo Lotus.
    11 0
  • Asta arata un singur lucru Kimi pleaca la RBR.
    4 2
  • Pana sa-l inlocuiasca pe Kimi, mai intai trebuie sa-l inlocuiasca pe Grosjean. Nu cred ca Hulk il poate inlocui pe Kimi, dar pe Grosjean cu siguranta il va inlocui cu succes si va aduce echipei mai multe puncte decat a facut-o francezul. Nici nu stiu de ce un pilot ca Grosjean se incapataneaza sa ramana in F1... Probabil n-are ce face cu banii.
    1 2
  • ciurik
    Mie mi-ar placea cel mai mult Hulkenberg la RBR :) Imi placea de el de cand era la Force India.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru