Lupta fascinanta pentru excursia la Istanbul

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 02.11.2008
Dacia Logan Team si crismar56 sunt despartiti de numai 16 puncte cu mai putin de 12 de ore inainte de finalul concursului F1 Champ 2008.

Lupta pentru primul loc in clasamentul general al concursului F1 Champ devine tot mai pasionanta pe masura ce ne apropiem vertiginos de final.

Desi dupa antrenamentele de vineri luase o optiune serioasa pentru victorie, userul crismar56 a cedat prima pozitie in clasament in urma calificarilor de sambata.

Astfel, inaintea cursei decisive din Brazilia, userul Dacia Logan Team a revenit pe primul loc, avand un avans fragil de 16 puncte.

Punctele pe care cei doi useri vor reusi sa le acumuleze din stiri pe parcursul zilei de astazi se pot dovedi decisive, mai ales in contextul in care strategiile pentru cursa propriu-zisa vor fi, probabil, foarte asemanatoare. Un alt factor care poate contribui decisiv la stabilirea castigatorului este reprezentat de pariuri, userii avand libertatea de a alege daca vor apela sau nu la aceasta arma cu doua taisuri.

Cu exact un an in urma, castigatorul F1 Champ 2007, Bandiul Orest, ne vizita la redactie pentru a ne impartasi impresiile despre prima editie.

In aceasta seara, putin dupa ora 21:00, vom afla si numele celui de-al doilea castigator care va vedea live Marele Premiu al Turciei 2009.

Echipa F1 Champ ureaza mult succes concurentilor in aceasta ultima zi de concurs.

Comentarii (3)

  • bafta!! cel mai bun sa castige.
    Dupa cursa as fi curios daca se poate sa dati echipele ambilor useri sa vedem cat de inspirati au fost. Hai ca va dau eu echipa mea si zic eu castigatoare pe ziua de azi........ Raikkonen-Ferari ( Massa nush dc am o presimtira ca o comite nu rezista la asemenea presiune)...... Alonso sau Truli (inca nusi decis)- Toyota,........ Glok( are multa benzina termina in primi 5)- Williams.
    BAFTA tuturor.
    0 0
  • cel mai bun sa castige
    dar totusi tin cu dacia logan team pt ca este din acelasi judet cu mine si nu s-a iplicat in polemici pe aici
    0 0
  • FIRICEL zice
    Eu vreau kimiko_kielo e cea mai activa... desi uneori nu are inspiratie,,Pt timpul petrecut pe siteuri si vanatul stirilor..care nu se da :( ..80% da in fine sper ca sezonul 09 sa fie mai bun..la nivelul stirilor,,si cum se olindesc in punctaj,,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru