Magny Cours, antrenamente 1: Massa incepe cu dreptul

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.06.2008
Felipe Massa a debutat cu dreptul in Marele Premiu al Frantei stabilind cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente libere de la Magny Cours.

Pilotul Scuderiei Ferrari a fost cronometrat cu 1:15.306, fiind cu aproape 7 zecimi de secunda mai rapid decat Lewis Hamilton. Englezul a fost urmat in clasament de coechipierul sau, Heikki Kovalainen, precum si de campionul mondial in exercitiu, Kimi Raikkonen.

Robert Kubica a incheiat sesiunea pe locul 5, pilotul BMW-Sauber terminand astfel in spatele celor doua mari puteri ale Formulei 1. Fernando Alonso a surprins placut si a reusit sa stabileasca al 6-lea, clasandu-se astfel in fata lui Jarno Trulli si Sebastian Vettel.

Rezultatele complete ale sesiunii pot fi consultate aici . .

A doua sesiune de antrenamente libere a zilei de vineri va incepe la ora 15:00 (ora Romaniei).

Comentarii (8)

  • forzzaaaaaaa
    massaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    0 0
  • Massa incepe cu dreptul
    Massa e stangaci :D. Oricum, cred ca s-a maturizat. Ferrari daca nu va avea si anul acesta un campion mondial, cel putin va castiga campionatul la constructori
    0 0
  • Oricum...
    ...Massa tot "lemn" ramane ca pilot - parerea mea! Rezultatele bune ale lui se datoreaza in primul rand masini... N-are "vana", n-are curaj si nici nu e la fel de talentat ca altii; dar macar VREA, e consecvent, el tot incearca saracu' - asta e o calitate! Dar de-ar fi mereu si-n cursa cum e in antrenamente, ar fi super ptr el!
    0 0
  • Massa lemn? pt @marianescu
    Massa e un pilot bun, rezultatele din sezoanele precedente confirma aceasta. Zici ca nu-i la fel de talentat ca altii, ca n-are "vana", dar cred ca rezultatele sale spun contrariul. Si care este totusi echilibrul dintre talent si motivare? Eu sunt de parere ca un pilot super talentat, dar care n-are creier (este nevoie de multa materie cenusie ca pilot) si nu munceste mult, adica nu incearca "saracu", nu va ajunge niciodata departe.
    0 0
  • Massa
    Nu va ajunge niciodata sa se remarce, e un pilot mediocru.
    0 0
  • @doru_s27
    Esti prost informat. Deja s-a remarcat
    0 0
  • antrenament 2
    alonso, massa, raikkonen, hamilton, vettel. La naiba, am pierdut doar 10 de puncte
    0 0
  • DA Cyrus...
    ...s-a remarcat de multe ori - iti amintesti cum s-a jucat Hamilton cu el anul trecut, cand pustiul era doar la primele curse de F1 din viata lui? Deci DA, s-a remarcat, e drept, dar in sens negativ si chiar de multe ori! Ma rog, nu-s fan polemici, dar chiar nu ai cum sa convingi pe nimeni care VEDE formula 1 ca Massa e "un super-pilot"... Si - ma repet - rezultatele lui sunt datorate aproape EXCLUSIV masinii! Deci aia spun rezultatele, nu ca e Massa PILOT. Sa fim realisti si obiectivi, totusi!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru