Malaezia, antrenamente 2: A renascut Ferrari!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.04.2009
Kimi Raikkonen si Felipe Massa s-au impus in a doua sesiune de antrenamente libere de la Sepang, in timp ce Red Bull a ocupat locurile 3 si 5 prin Vettel si Webber.

Scuderia Ferrari a dat semne vizibile de revenire in acest inceput de weekend, iar in a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Malaeziei a reusit sa se impuna fara emotii prin Kimi Raikkonen si Felipe Massa.

Cronometrat cu 1:35.707, fostul campion mondial nu a fost insa scutit de anumite probleme, echipa raportand probleme la sistemul KERS si chemandu-l pe finlandez pe boxe spre finalul sesiunii.

Intre timp, Red Bull Racing a demonstrat ca forma impresionanta aratata in Australia nu a fost intamplatoare, dupa ce Sebastian Vettel a incheiat sesiunea pe locul 3, in timp ce Mark Webber a reusit un excelent loc 5. Intre cei doi piloti ai echipei lui Dietrich Mateschiz s-a pozitionat Nico Roberg, pilotul echipei Williams care a stabilit cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente.

Cei de la Brawn GP au preferat sa nu forteze in aceasta sesiune, Rubens Barrichello si Jenson Button imperechindu-se pe locurile 6 si 7, topul primilor 10 pozitii fiind completat de Kazuki Nakajima, Heikki Kovalainen si Nelson Piquet Jr.

Dupa rezultatul promitator din prima sesiune, Lewis Hamilton a fost nevoit sa se multumeasca dupa-amiaza doar cu locul 11, in timp ce Toyota a ocupat doar locurile 12 si 14 prin Jarno Trulli si Timo Glock. Intre cei doi s-a intercalat singurul debutant din acest sezon, Sebastien Buemi, in timp ce Fernando Alonso a terminat pe locul 15. Ca de obicei, BMW-Sauber s-au clasat printre ultimii, Robert Kubica si Nick Heidfeld ocupand locurile 17 si 20.

Cea de-a doua sesiune de antrenamente s-a desfasurat sub amenintarea musonului caracteristic din aceasta zona a Globului, insa in cele din urma circuitul a fost stropit de numai cateva picaturi de ploaie cu aproximativ 30 de minute inainte de final.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici.

Ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Malaeziei va avea loc sambata, incepand cu ora 09:00 (ora Romaniei).

Via | Formula1.com

Comentarii (11)

  • ??
    schimbari??? e 11.05
    0 0
  • @jul74
    Schimbarile au fost activate la ora 11:30, conform programului anuntat anterior.
    0 0
  • Ferrari
    Haleluia multumesc !
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Ferrari
    Forza Ferrari :))) Viva le rosse :))))
    0 0
  • olallaaaaaaaaa
    allez les rouges
    0 0
  • Kimi
    In sfarsit s-a trezit si KIMI. Sper sa plece din pole.
    0 0
  • FORZA FERRARI
    Go Kimi !!!!..hai baieti ca se poate... si fara defectiuni tehnice.
    0 0
  • sa asteptam baieti
    Nu va grabiti ca fata mare la maritat! Au fost doar antrenamente. Poate duminica in cursa vor repeta performanta din australia.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Drako
    Este posibil si ca Lewis si echipa McLaren sa repete performanta din 2007 sau poate cea din Australia 2009. Pana la urma... nu au prea invatat nimic pana acum din propriile greseli.

    Forza Ferrari :) "Le rosse" are eternal in our hearts!
    0 0
  • Ferrari:)))
    Poahahahahahaha:)))))))))))))))))))))) Ce gluma buna cu antrenamentele astea:))
    0 0
  • cum e?
    Ce s-a intamplat? :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru