Malaezia, antrenamente 2: McLaren continua sa domine

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.04.2010
Lewis Hamilton a fost cel mai rapid piloti si in a doua sesiune de antrenamente din Malaezia, in timp ce Mercedes GP confirma rezultatele bune din prima sesiune.

McLaren confirma forma buna pe care o traverseaza in Malaezia si da semne ca a rezolvat dificultatile de a realiza un timp competitiv pe un tur de circuit. Lewis Hamilton a stabilit timpul de referinta si in cea de-a doua sesiune, dupa ce a fost cronometrat cu 1:34.175.

De data aceasta insa, britanicul a fost urmat in clasament de Sebastian Vettel, insa problemele de fiabilitate ale celor de la Red Bull Racing au continuat. Mark Webber a ramas blocat pe circuit dupa o aparenta problema tehnica la motor, iar australianul a terminat doar pe locul 20.

In schimb, Mercedes GP a obtinut din nou rezultate bune, ocupand locurile 3 si 5 prin Nico Rosberg si Michael Schumacher. In aceeasi situatie este si Renault, care a stabilit al saselea timp al dupa-amiezii prin Robert Kubica. Ferrari s-a concentrat pe stinturile lungi de cursa, motiv pentru care timpii realizati de Fernando Alonso (locul 9) si Felipe Massa (locul 15) nu sunt foarte reprezentativi.

Cu exceptia problemei tehnice a lui Webber, sesiunea a fost lipsita de incidente majore, chiar daca Jaime Alguersuari, Sebastien Buemi, Adrian Sutil si Bruno Senna au iesit sporadic in decor.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici.

Ultima sesiune de antrenamente libere de la Sepang va avea loc sambata cu incepere de la ora 08:00.

Comentarii (16)

  • asteptam ploaie pe uscat nu avem rival pe acest circuit
    3 9
  • Din categoria DIVERSE: Comenturi aiurea!
    Bai, mai terminati odata cu comenturi d-astea cu Sampanie si Flori dupa Antrenamentele Libere. Chiar n-aveti putina minte? Au luat vreun punct ca au terminat pe primu loc (cauta in DEX urmatorul cuvant) ANTRENAMENTELE? Sau scrieti ca va da cineva un premiu sa scrieti tampenii pe net.
    Nu e nici un timp din Antrenamente relevant pentru cursa. Asteapta Calificarile Join si lasa Sarbatoarea dupa Cursa!!!
    7 3
  • @Join
    Ferrari deja a a confirmat ca face evaluarile pneurilor , in rest setarile pentru cursa , deci cu multa benzina :)
    5 3
  • gresit
    -a
    1 5
  • Jolerto
    si ce vrei sa zici cu asta ???nu am zis ca o sa castige lewis sau button dar masiniile mclaren sunt prea bune pe acest circuit deocamdata
    2 8
  • Join
    Edit : mclaren sunt prea bune cu pneuri soft pe un tur ...cu benzina minima
    6 2
  • @join
    Bai Join mai termina cu tampeniile de cocalar de galerie, vedem sambata si duminica cine are cele mai mari sanse.Parerea mea e ca pole-ul e al lui Vettel, cursa insa e alta poveste...
    7 2
  • NeoGalaxy
    "Cocalar de galerie" vs "anonim de forum" povestea vietii mele :)
    3 4
  • bernd tu de unde dumnezeu ai mai aparut paralelule .....???cu tine nu am treaba esti lemn stai in cockpitul tau
    0 9
  • Ma Join, baietii astia cam au dreptate ... tu vii comentezi despre niste chestii care nu se pot compara decat daca ai date exacte asupra a ceea ce au testat echipele ( de la pneuri si carburant pana la setari aerodinamice ) .
    Cum poti tu sa iti imaginezi ca se poate spune " vai McLaren rullz" dupa ce ei isi teseteaza in antrenamente setarile de calificari iar concurenta testeaza setari de cursa ?
    Nu crezi ca ,daca in antrenamente o mansina este cu 0,5secunde mai rapida ca altele, acea masina a avut poate alte conditii decat celalte ? .. ca poate a folosit pneuri diferite, mai putin carburant, setari aerodinamice un pic diferite ( care deriva direct din caracteristicile pneurilor si cantitatea de combustibil de la bord ) ??
    4 1
  • Antrenamente 1-2
    Timpii sunt timpi, programele de antrenament sunt la fel, insa senzatia mea este ca McLaren a inregistrat niste progrese. Vor fi puternici aici. Cat de puternici, vom vedea in calificari. In mod cert Lewis nu va repeta "performanta" din Australia cu acel Q3 nefericit. Red Bull, mici semne de intrebare legate de fiabilitate. As vrea sa-l vad pe Vettel intr-un Red Bull sanatos pana la final, nu de alta, dar inca n-am avut o evaluare corecta a evolutiei Red Bull in cursa vis a vis de concurenta.
    5 2
  • @join
    Macar permis ai cocalarule de galerie?Vz ca am mai multe cunostinte decat infierbantati ca tine(mai merg si pe la curse, nu ma uit la f1 ca tine, doar la tv si iau de bun ce zice Micky Mouse Alexandrescu)...
    2 1
  • NeoGalaxy
    Baieti nu va mai certati. Mai ales cand se discuta politicos si este mai fun asa. Apropo, sus am scria acel vs pentru ca Bend m-a facut pe mine anonim de forum si nu stiam daca suna mai urat decat cocalarul de galerie. Asta ca nu credeti altceva.
    1 1
  • McLaren
    Daca v-i se pare ca McLaren este prea rapida la Sepang luati o piulita de la Red Bull si se rezolva problema.Sau o bujie eventual.Am glumit fratilor,dar ar cam fi cazul ca Ham sa puna creierul in functiune altfel isi va lua adio de la titlu.Dar mie dor de Mirciulica cu entuziasmul lui, pe unde o fi ?????
    1 0
  • Aici sunt hasu :P Stau si urmaresc ce scrieti voi :P
    0 0
  • @hasu
    mirciulica s-a trezit dis de dimineata sa vada antrenamentele libere :)).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru