Maldonado a pierdut locul trei pe grilă din cauza unei penalizări

de Daniel Popescu
Sambata, 01.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado a fost penalizat cu trei poziţii pe grila de start de la Spa-Francorchamps şi va pleca doar de pe locul şase în cursa de duminică.

Esential 3 pozitii a pierdut Maldonado pe grila de start
Pastor Maldonado a impresionat în calificările pentru Marele Premiu al Belgiei după ce a reuşit să ocupe locul trei pe grila de start, performanţă care a venit în contextul în care pilotul echipei Williams nu a mai câştigat niciun punct după cursă de la Barcelona din luna mai.

Cu toate acestea, venezueleanul s-a bucurat mai puţin de trei ore de acest rezultat, întrucât a fost penalizat cu trei poziţii pe grilă de start după ce l-a blocat pe Nico Hulkenberg într-un tur rapid. Incidentul a avut loc în prima parte a calificărilor, iar comisarii au anunţat imediat că vor analiza situaţia la finalul celor 60 de minute alocate sesiunii de calificări.

În urma penalizării lui Maldonado, Kimi Raikkonen (Lotus) va lua startul de pe locul trei şi va fi urmat de Sergio Perez (Sauber) şi Fernando Alonso (Ferrari).

Via FIA

Comentarii (5)

  • seby9626
    Raikkonen ia startul de pe locul 3 si nu de pe 4,esti a n-a oara cand gresiti cifrele.
    20 2
  • ce prostie... nu poti sa nu te intrebi daca a fost premeditat pus acolo intre alonso si hamilton! pe de alta parte "golanul" asta merita aproape in fiecare cursa sa fie penalizat... e un fel de juan pablo montoya fara experienta si cu mai putin talent...
    5 2
  • Veste buna pentru Raikkonen. A scapat de unul dintre cei doi kamikaze pe care ii avea in fata la start.
    5 1
  • Bogdan
    Trei ... patru ... ce mai conteaza. E prosti destui care sa citeasca site-ul. Banu' merge inainte.
    10 4
  • mobius
    Sunt ingrijorat pentru Alonso, eram oricum ingrijorat dar acum este mult mai aproape de el. Acest iresponsabil ar trebui intr-adevar suspendat.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru