Maldonado ar putea fi confirmat la Williams în această săptămână

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 22.11.2010
Pastor Maldonado susţine că va primi veşti importante despre viitorul său în sporturile cu motor în această săptămână.

Pastor Maldonado a testat săptămâna trecută pentru Williams şi Hispania Racing în cadrul celor 4 zile de teste de la Abu Dhabi, iar presa internaţională speculează că va fi viitorul coechipier al lui Rubens Barrichello.

Campionul din GP2 a refuzat să comenteze zvonurile, însă a dezvăluit pe contul său de Twitter că viitorul sau va fi clarificat în această săptămână. "Această săptămână ar putea fi foarte importantă şi sper să am veşti despre viitor", a precizat pilotul în vârstă de 25 de ani.

Maldonado este foarte aproape să semneze un contract cu Williams datorită sprijinul financiar pe care i-l acordă compania petrolieră de stat din Venezuela, evaluat la aproximativ 18 milioane de dolari. Speculaţiile au căpătat amploare după ce Williams a confirmat cu o săptămână în urmă că nu-i va prelungi contractul lui Nico Hulkenberg pentru anul viitor, în ciuda prestaţiilor convingătoare ale pilotului german.

Via | Twitter

Comentarii (1)

  • Pacat ca l-au sacrificat pe Nico pt a-i face lui loc :(
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru