Maldonado: "Banii mei au contribuit la dezvoltarea Williams"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.05.2012
Pastor Maldonado susţine că banii pe care i-a adus la Williams au contribuit la dezvoltarea monopostului şi insistă că-şi va demonstra valoarea pe circuit.

Pastor Maldonado a fost unul dintre cei mai criticaţi piloţi la începutul sezonului trecut, atunci când l-a înlocuit pe Nico Hulkenberg la Williams în ciuda prestaţiilor bune ale germanului.

Sosit la echipă datorită unui pachet financiar de 35 de milioane de euro anual din partea companiei petroliere PDVSA, venezueleanul afirmă că banii au jucat un rol esenţial în dezvoltarea monopostului Williams şi că îşi va demonstra în continuare valoarea pe circuit. Declaraţiile sale vin la scurt timp ce a adus pe circuitul de la Barcelona prima victorie a echipei Williams după o pauză de aproape 8 ani.

"Sunt foarte norocos să am un asemenea sprijin din Venezuela. Finanţele pe care le pot aduce m-au ajutat să ajung în Formula 1, dar în acelaşi timp au ajutat şi la dezvoltarea monopostului, ceea ce este crucial pentru a avea succes. Nu mă concentrez pe astfel de comentarii, prefer să vorbesc pe circuit şi să fac cea mai bună treabă posibilă pentru echipă. Sper că performanţa mea de la Barcelona a demonstrat că am talentul necesar pentru a fi unul dintre cei mai buni piloţi", a declarat el.

Maldonado crede că noul sezon al Formulei 1 se aseamănă foarte mult cu ceea ce se petrece în GP2 prin prisma numărului mare de piloţi care au câştigat curse şi a imposibilităţii de a prezice rezultatul cursei de la Monte Carlo.

"Acesta a fost unul dintre cele mai competitive sezoane pe care le-am văzut în mulţi ani şi este un lucru bun să avem un nivel atât de puternic al concurenţei intre echipe şi piloţi.

Este plictisitor pentru fani când un singur pilot domină şi simt acest sezon precum unul de GP2 în care pilotul joacă un rol major în performanţa monopostului", a mai precizat el.

Via | Williams

Comentarii (2)

  • Maldonado-mananca .... cu lopata ca data trecuta cand afirma ca "poate lupta pt.titlu in 2012"
    "Banii mei au contribuit la dezvoltarea Williams","Sper că performanţa mea de la Barcelona a demonstrat că am talentul necesar pentru a fi unul dintre cei mai buni piloţi"-Doua afirmatii ce se contrazic...Din prima rezulta ca atu-ul sau sunt banii ce ajuta la crearea si dezvoltarea unui monopost competitiv in cursele de F1 cu care data trecuta a reusit sa si castige iar din a 2-a rezulta ca talentul e singurul lucru ce-l defineste si ca reusita lui s-a realizat cu un monopost deloc dezvoltat in care abia se baga bani pt.benzina si pneuri. Pana si echipa sa a afirmat ca l-a adus pentru bani, nu pt.cat talent are.
    8 10
  • @speed
    sunt deacord cu tine pana intr-un punct... da poate nu e cel mai talentat Maldonado asta, insa a reusit sa castige o cursa are potential comparand-ul cu Rosberg lui Rosberg ia luat cativa ani sa reuseasca o victorie... dar nu mi-a placut atitudinea lui deja se gandeste la titlu ceea ce nu va fi posibil cu siguranta ...
    16 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru