Maldonado crede că poate lupta pentru titlu în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.05.2012
Pastor Maldonado consideră că este capabil să lupte pentru titlul mondial în acest sezon după victoria obţinută duminică la Barcelona.

Pastor Maldonado a obţinut duminică în Marele Premiu al Spaniei prima victorie din carieră în Formula 1 şi primul succes al celor de la Williams după o aşteptare de opt ani, la capătul unei curse în care a plecat din pole position după descalificarea lui Lewis Hamilton.

Impulsionat de performanţa surprinzătoare din Spania, pilotul din Venezuela susţine că este capabil să mai obţină câteva victorii. Întrebat dacă simte că poate cuceri titlul mondial la finalul acestui sezon, Maldonado a replicat:

"Orice este posibil. Nu suntem cea mai bună echipă în acest moment, dar diferenţele sunt mici şi pilotez bine. Avem o impresie bună despre echipă şi despre monopost. Vrem să dăm tot ce avem mai bun şi aşteptam cu nerăbdare să mai câştigăm câteva curse şi să mai obţinem câteva podiumuri. Sunt foarte bucuros pentru că echipa nu a mai câştigat curse de mulţi ani, aşa că este un moment grozav pentru noi. Sper să continuăm în acest ritm".

Ultima victorie a celor de la Williams în Formula 1 fusese obţinută de Juan Pablo Montoya în Marele Premiu al Braziliei din 2004.

Echipa utilizează din acest sezon motoare Renault, iar Maldonado a mai obţinut un loc 8 în Marele Premiu al Chinei, însă ar mai fi putut termina de două ori pe locul şase dacă nu ar fi abandonat din cauza unor erori de pilotaj.

Venezueleanul a acumulat astfel 29 de puncte şi ocupă locul 9 în clasamentul general, la 32 de puncte în spatele liderilor Sebastian Vettel şi Fernando Alonso.

Via | BBC Sport

Comentarii (9)

  • hai mai dute in .....
    Tuturor li se urca la cap dupa ce fac o cursa buna....Perez mai avea putin si zicea ca e favorit la castigarea campionatului...acum asta spune ca se poate lupta....nasol bai baieti...pai alonso,vettel,hamilton,webber ce ar mai spune?ca sunt castigatori dinaintea gp-urilor nu?..
    36 3
  • urcat la cap....
    A castigat si el o cursa si se crede campion mondial.
    30 5
  • a uitat cine a luat polul de fapt si la ce diferenta
    5 11
  • Si ce daca e optimist, a castigat o CURSA DE F1, cu un Williams...
    Este favorit la Monaco!
    6 7
  • Simona
    ha! ha! ha!
    altul care se crede mare campion :))
    pun pariu ca in sezonul acesta nu va mai castiga nici o cursa ba chiar va avea rezultate destul de modeste!
    13 2
  • Chiar n-aveti alta treaba?
    3 10
  • formula1
    Sa mai spuna cineva ca pilotii de F1 nu se drogheaza :))
    9 3
  • ba Dan, dute bai cu cenzura ta in colo...
    fraza ramine fara sens la enuntul care l-am afisat... unde-i subiectul mesajului mei?... trebuia sa scoti mesajul complet. O intrebare, tu ai vazut om fara cap? pai astfel vad si eu un coment fara subiect/titlu.. Simona, chiar tu nu-ti vezi de treaba ta???
    2 0
  • Modestia asta... :)))
    Daca ai castigat,probabil ca ai pilotat bine...dar lasa i pe altii sa ti faca complimente,cand te umflii in pene singur dezgusti,iti iei antipatii fara rost.Si inca ceva,anul asta,cu regulamentul asta si cu acele pneuri...cei mai buni se zbat in mediocritate iar mediocrii par cei mai buni,pare o integrare a comunismului in formula 1 de anul asta,toti egali pe rand...si Lenin ar fi invidios... :)))
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru