Maldonado, dezamăgit că a ratat cel mai bun rezultat al carierei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.03.2012
Pastor Maldonado regretă accidentul suferit în ultimul tur al cursei de la Melbourne care l-a împiedicat să obţină cel mai bun rezultat al carierei.

Williams a fost una dintre marile surprize plăcute ale Marelui Premiu al Australiei, după ce Pastor Maldonado a fost la un pas să termine pe locul 6 în cursa de duminică, imediat în spatele lui Fernando Alonso.

Totuşi, pilotul din Venezuela nu a reuşit să mai ajungă la linia de sosire după ce a lovit în plin zidurile de beton de pe marginea circuitului în ultimul tur al cursei.

"Cu siguranţă a fost dezamăgitor din cauza rezultatului final. Dar am fost mulţumit de maşină, echipa a făcut o treabă grozavă. (Accidentul) s-a întâmplat foarte rapid, am pierdut spatele monopostului şi am lovit zidul. Sunt puţin dezamăgit din cauza asta. Nu a fost vorba despre lipsa de concentrare, pentru că mai erau doar câteva viraje. Am făcut o cursă grozavă timp de 50 de tururi sau ceva de genul ăsta. Pur şi simplu am ajuns prea aproape de Alonso şi am pierdut controlul volanului", a declarat el la finalul cursei.

Cu toate acestea, Maldonado a părăsit Australia cu zâmbetul pe buze datorită performanţei arătate de monopostul Williams, însă susţine că se aştepta la un rezultat bun în urma testelor pozitive din iarnă care tocmai s-a încheiat.

"Eram destul de încrezător după teste pentru cţ monopostul părea destul de puternic, în special în ritm de cursă.

Cred că toată lumea a fost surprinsă de forma noastră, în cursţ chiar mai mult decât în calificări. Şi încă putem îmbunătăţi, întrucât aceasta a fost doar prima cursă, aşa că avem o bază bună de plecare pentru a începe sezonul şi privim înainte", a adăugat el.

Via | SkySports

Comentarii (5)

  • @Daniel
    As avea mare nevoie de ajutorul tau in ceea ce priveste formula 1 si alte sporturi cu motor. Fac o cercetare. Ai putea sa ma ajuti?

    ON TOPIC: Imi pare foarte rau pentru Maldonado. A pierdut niste puncte importante in cariera sa.
    0 4
  • Dont push your luck.
    Asta e diferenta intre experienta si nou veniti, a facut aceeasi greseala ca si Vettel, a "apasat" prea mult la ultimul cerc, doar ca Vettel a avut noroc si sa ales doar cu cel mai rapid tur, moldonado, nu...
    Asta vine cu timpul.
    Chiar dc Alonso avea un bolid mai lent asta nu inseamna ca la presat din urma si la depasit.
    La timpul lui ,Button tot nu putea face fata presiunii din spate , dar sa maturizat.
    6 0
  • AndreiF1
    @Australia 2012
    Pentru mine, cursa facuta de baietii de la Sauber a fost o supriza placuta la fel ca si cursa facuta de Maldo, sezonul deja arata mai bun si mai interesant ca cel ce s-a incheiat. Sa vedem cursa din Sepang acuma :P
    3 0
  • bb brunes
    Intr-adevar, e dezamagitor faptul ca a patit-o chiar in ultimul tur, insa stand in spatele lui Alonso atata timp, era parca imposibil sa nu isi piarda usor controlul...si chiar daca n-ar fi facut-o, Alonso a demonstrat de prea multe ori ca poate sa tina in spatele sau pe cineva, chiar si cu o masina mai rapida...totul tine de experienta si la cum a mers Maldonado, la acest inceput de sezon, sigur va reusi sa inregistreze acest..cel mai bun rezultat din cariera, curand.
    1 0
  • cosmin
    o fortat prea mult incercand sal depaseasca pe alonso so hazardat dar sper ca in viitor sa invete din acesta greseala
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru