Maldonado susţine că va pilota agresiv şi în sezonul următor

de Daniel Popescu
Marti, 08.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado a dezvăluit că îşi va păstra stilul agresiv de pilotaj şi în sezonul următor, considerând că această strategie l-a ajutat să obţină rezultate bune în trecut.

Pastor Maldonado a produs una dintre cele mai mari surprize la începutul sezonului precedent, când a câştigat Marele Premiu al Spaniei pentru Williams.

Ulterior, pilotul din Venezuela a avut o serie de nouă curse în care nu a reuşit să câştige niciun punct, fiind implicat în numeroase incidente de cursă din cauza stilului său agresiv de pilotaj. Într-un interviu acordat publicaţiei spaniole Marca, pilotul echipei Williams afirmă că va continua să fie agresiv şi anul viitor şi justifică această opţiune prin rezultatele bune pe care le-a avut în trecut.

Urmareste Automarket
"De fiecare dată când merg prin holul casei mele văd tot ce am obţinut prin acest stil şi cred că ar trebui să continui pe acest drum.
Da, am avut câteva coliziuni cu alţi piloţi, nu numai acum, ci şi în trecut. Dar asta m-a ajutat să câştig fiecare competiţie în care am participat. Asta îmi oferă puterea de a continua, pentru că întotdeauna poţi îmbunătăţi"
, a declarat el pentru publicaţia spaniolă.

În 2013, Maldonado va pilota pentru al treilea sezon consecutiv pentru Williams şi speră să demonstreze că-şi merită locul în cadrul echipei, după ce anul trecut a obţinut doar 20 de puncte pe lângă cele 25 acordate pentru victoria de la Barcelona.

Via ESPNF1

Comentarii (3)

  • FanFeRRari
    Da, Maldonado eu un sofer bun dar pana cand nu o sa ajunga la ceva echipa mai mare de exemplu maclaren ca acum a mers Hamilton , nu are sanse, pacat de el ,pacat ca acum mai nou nu conteaza in mare parte experienta pilotilor ci calitatea monoposturilor .
    3 0
  • Ultima fraza a articolului este neadevarata. Clasamentul la piloti pe 2012:
    15 Pastor Maldonado 45
    16 Bruno Senna 31
    Rog corectati.
    1 7
  • Oh, shit...Beeeware, Hamilton, beeeeware...sau vice-versa.

    Din punctul meu de vedere, daca vrea sa se dea legat si sa paraseasca F1 cat mai repede, n-are decat sa conduca la fel de catastrofic cum a facut-o anul trecut. Daca avea ceva mai multa minte si retinere, putea sa capitalizeze cursele bune aiba lejer v'o 80-90 de puncte la finalul campionatului dar nuuuu...Batman, Batman, eu conduc tare ca-mi place....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru