Maldonado va face o demonstraţie de F1 în Venezuela

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.01.2011
Pastor Maldonado va face o demonstraţie de Formula 1 în Venezuela în 14 ianuarie cu un monopost Williams din sezonul 2010.

Williams F1 Team a anunţat că Pastor Maldonado, noul coechipier al lui Rubens Barrichello în sezonul 2011, va avea oportunitatea de a-şi demonstra talentul în faţa conaţionalilor săi în cadrul unui eveniment care va avea loc în 14 ianuarie la Caracas, capitala Venezuelei.

Sud-americanul va urca la volanul unui monopost Williams FW32 şi va face o demonstraţie în jurul celebrului monument Los Proceres, acolo unde se anticipează că va fi prezent şi Hugo Chavez, preşedintele ţării.

"Va fi ceva foarte special să am oportunitatea să pilotez un monopost de Formula 1 în faţa conaţionalilor mei. Cu siguranţă vom face un show bun pentru toţi cei care vor asista la eveniment. Acum, după ce am fost confirmat că pilot la Williams, este ca şi cum aş da ceva înapoi oamenilor care m-au sprijinit în cariera şi au avut încredere în mine pe parcursul anilor", a declarat venezueleanul în cadrul unui comunicat de presă la echipei Williams.

La rândul său, şeful Frank Williams şi-a exprimat satisfacţia de a oferi un spectacol în faţa unui public numeros pasionat de sporturile cu motor.

"Departe de circuitul de curse, am făcut demonstraţii cu monoposturile nostre în multe locuri din jurul lumii.

Întotdeauna este o plăcere să facem asta şi un privilegiu să împărţim cu publicul puterea unui monopost de Formula 1. Prin urmare, suntem încântaţi că Maldonado ne-a invitat în Venezuela şi suntem bucuroşi pentru el că va pilota monopostul nostru în ţara sa natală", a precizat britanicul.

Maldonado a semnat un contract cu Williams la sfârşitul anului treuct şi este sprijinit financiar de compania petrolieră de stat din Venezuela. Valoarea pachetului financiar de care beneficiază pilotul este estimată la aproximativ 15 milioane de euro.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru