Maldonado vrea să câştige mai multe curse în 2013

de Daniel Popescu
Joi, 07.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado şi-a stabilit ca obiectiv să câştige câteva curse în acest sezon, chiar dacă Williams nu a lansat încă noul monopost pentru 2013.

Sunt mai experimentat acum şi voi încerca să stau departe de probleme.

Pastor Maldonado
Pilot Williams
Pastor Maldonado a obţinut o victorie în sezonul precedent al Formulei 1 pe circuitul de la Barcelona, însă ulterior a traversat o perioadă modestă de 10 curse consecutive în care nu a mai obţinut niciun punct.

Pilotul din Venezuela este însă încrezător că îşi poate îmbunătăţi palmaresul în acest an cu alte câteva victorii, în ciuda faptului că Williams este singura echipă care nu şi-a lansat încă noul monopost.

"Sunt mai încrezător. Încrezător în echipă şi în monopost. În primul an am avut multe probleme cu maşina, în anul următor a existat un semn de întrebare, iar în acest an trebuie să progresez. Voi încerca să dau tot ce am mai bun şi să câştig mai mult de o cursă. Cred şi sper că nivelul va fi mai mult sau mai puţin la fel ca cel de anul trecut, pentru că regulile nu s-au schimbat prea mult.

Aşa că va fi echilibrat şi mă bucur de asta, pentru că pilotul poate uneori să facă diferenţa", a declarat el în cadrul unui interviu acordat agenţiei de presă Reuters.

Pe lângă victoria surprinzătoare obţinută în Marele Premiu al Spaniei, sezonul 2012 al lui Maldonado a fost marcat de numeroase incidente care au condus la penalizări din partea comisarilor de cursă, însă pilotul afirma că a învăţat din greşeli şi că s-a maturizat.

"Am făcut unele greşeli anul trecut şi în acelaşi timp am fost 'ucis' de comisarii de cursă. A fost o combinaţie, 50-50, nu am fost singurul vinovat şi toată lumea ştie asta. Sunt mai experimentat acum şi voi încerca să stau departe de probleme", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • vyctor7
    In afara de a fi un pilot impulsiv fara creier nu este nimic de Maldonado asta ..Stai linistit nu ai sanse nici la vreun podium anul asta ...
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru