Maldonado vrea să plece la o echipă mai bună decât Williams

de Daniel Popescu
Marti, 09.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado a dezvăluit că negociază semnarea unui contract cu o echipă mai puternică, deşi percepţia generală era că avea deja contract cu Williams pentru 2013.

Viitorul lui Pastor Maldonado în Formula 1 părea garantat la Williams datorită celor 34 de milioane de euro pe care le virează anual în conturile Williams din partea companiei petroliere de stat din Venezuela.

Ulterior, postul său a părut în dubiu după o serie neagră de nouă curse în care nu a mai câştigat niciun punct după victoria de la Barcelona, însă venezueleanul a dezvăluit că negociază şi cu alte echipe, mai puternice decât cea britanică.

Urmareste Automarket
"În acest moment există o şansă să merg la altă echipă, dar luam în considerare şi rămânerea aici.
Totuşi, este prea devreme. De obicei, echipa confirmă piloţii la sfârşitul sezonului, dar în prezent negociem. Aceasta este o familie bună pentru mine, mă simt foarte bine aici, ei sunt foarte mulţumiţi cu mine, dar ştim cum este Formula 1, totul se poate schimba de pe o zi pe alta. Este dificil de spus, până când celelalte echipa nu confirmă piloţii nu poţi să ştii niciodată. Este dificil. Trebuie să continui să forţez, să-mi fac treaba în cadrul echipei şi să încerc să câştig puncte, apoi vom vedea"
, a declarat el.

Williams nu a anunţat încă niciun pilot pentru 2013, însă presa internaţională speculează că finlandezul Valtteri Bottas are mari şanse să fie promovat ca titular după ce în ultimii ani a îndeplinit rolul de pilot de rezervă.

Via SkySports

Comentarii (5)

  • poate sauber
    2 1
  • mare pilot
    pilot si Maldonado asta...:)) Deja nu-si mai intra-n pene de madru si bun ce se crede. M-as mira ce alta echipa mai buna decat Williams sa-l ia? Mercedes? - NU / Lotus? - Nu prea cred. Le-a ajuns un Grosjan, nu cred ca-l mai vor si pe-al doilea. La restul nu prea cred. Sauber chiar daca sunt mai invata cu punctele sunt pe la acelasi nivel cu Williams si Force India. Mare pilot asta!!
    10 1
  • Unde anume in declaratia sa zice ceva de o echipa "mai buna decat Williams"?
    6 0
  • octav71
    "Pastor Maldonado says he could leave Williams if a drive becomes available at a more competitive team" - asta inseamna ce? O echipa mai competitiva, decat unde este acum, deci decat Wlliams!
    4 0
  • Declaratia lui nu contine nimic de genul "more competitive", e titlul dat de jurnalistii de la skysports, la fel ca cei de la automarket:

    "At the moment there is a chance to go to other teams but we are considering remaining here, but it is still too early," Maldonado said.

    "The team usually confirm their drivers at the end of the season but we are talking, negotiating. This is a good family for me I feel really good here, they feel really happy with me but we know how Formula One is, it can change one day from another.

    "It is difficult to say, until other teams have confirmed their drivers you never know. It is difficult. I need to keep pushing, doing my job in the team to try and get some points and we will see."
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru