Manor GP: "Suntem pe drumul cel bun pentru 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Sasiul noii echipe Manor Grand Prix va fi finalizat in noiembrie, iar primul test pe circuit va avea loc in luna februarie.

Designerul Nick Wirth a oferit mai multe informatii despre planurile echipei Manor Grand Prix de a debuta in Formula 1 in sezonul 2010.

Primul sasiu al echipei va fi finalizat intr-un interval de patru-cinci saptamani, iar primul test pe circuit va avea loc in luna februarie, odata cu cele ale celorlalte echipe.

Spre deosebire de cele mai multe echipe, Manor nu va efectua niciun fel de test in tunelul de vant, cel mai probabil ca urmare a costurilor ridicate. Manor Grand Prix are ambitia de a deveni cea mai buna dintre noile echipe acceptate pe grila de start, urmand ca ulterior sa isi consolideze pozitia. Wirth este optimist in indeplinirea acestui obiectiv, intrucat regulamentul tehnic pentru 2010 va suferi modificari in ceea ce priveste rezervorul de combustibil, care urmeaza sa fie mult mai mare ca urmare a interzicerii realimentarilor in timpul curselor.

Pe de alta parte, Manor Grand Prix urmeaza sa confirme luna viitoare un parteneriat major cu compania britanica Virgin, existand sanse ca tot atunci sa fie anuntati si pilotii care vor concura pentru echipa in primul sezon.

Via | Autosport

Taguri: manor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru