Manor l-a recrutat pe Bob Bell drept consultant tehnic

de Daniel Popescu
Marti, 02.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bob Bell va fi consultantul tehnic al Manor ca parte a eforturilor echipei de a înregistra progrese. Britanicii au anunţat şi alte două achiziţii de la Toro Rosso.

Manor a anunţat întărirea departamentului tehnic prin recrutarea a trei persoane de la echipele rivale.

Cea mai sonoră achiziţie este cea a lui Bob Bell, care va îndeplini rolul de consultant tehnic după ce anterior a fost director tehnic la Mercedes.

Cel mai recent, britanicul a fost consultant pentru Renault în cadrul proiectului care vizează viitorul constructorului francez în Formula 1.

Urmareste Automarket
Pe lângă Bell, Manor a mai anunţat recrutarea lui Luca Furbatto de la Toro Rosso în postul de şef al departamentului de design, în timp ce Gianluca Pisanello a devenit director al departamentului de inginerie.
Şeful John Booth consideră că cele trei noi achiziţii sunt esenţiale pentru ca Monor să se poată concentra şi pe sezonul 2016.

"Obiectivul nostru pentru acest sezon este să reconstruim fundaţia echipei şi să dezvoltăm capacităţile interne. Aşa cum se întâmplă întotdeauna în Formula 1, ne bazăm pe experienţă şi tenacitatea colegilor noştri, aşa că suntem încântaţi să-i primit pe noii noştri coechipieri. Vrem să optimizăm performanta pe parcursul a ceea ce a mai rămas din sezonul 2015, dar vrem să ne îndreptăm atenţia şi spre următorul capitol din povestea noastră, 2016", a precizat el. 

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • pfff...unde au ajuns..daca au refuzat ferrari..cel putin bob bell..
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru