Mansell: "Succesul lui Hamilton se datoreaza masinii"

Publicat Sambata, 05.05.2007

Nigel Mansell, campion mondial in Formula 1 in 1992, crede ca mass-media a reusit sa inverseze modul de selectie in Formula 1, totul fiind diferit fata de epoca in care britanicul se batea pentru titlul suprem in Formula 1. Tinta lui Mansell este Lewis Hamilton.

"Ce pot sa spun? Pe vremea mea trebuia sa castig curse si sa ma bat pentru campionatul mondial inainte sa primesc laude. Se pare insa ca acum esti laudat inainte sa reusesti sa castigi ceva", afirma fostul mare pilot de Formula 1 despre isteria creata in jurul compatriotului sau Lewis Hamilton.

Mansell crede ca meritul pentru debutul lui Hamilton ii apartine echipei si mai putin pilotului. "McLaren astepta de mult succesele. Este important sa fii acolo la timpul potrivit. Cand un pilot ajunge la o echipa care a reusit sa isi puna la punct structura si motorul, diferenta este evidenta", spune Nigel Mansell.

Comentarii (8)

  • mai bun2
    Cam asta incercam sa spun si eu ieri...
    0 0
  • da!!!
    in sfarsit un om care nu e hipnotizat de propaganda asta in favoarea lui hamilton....o fi bun, dar prea se exagereaza
    0 0
  • in sfarsit
    corect... !!! poate si cei dp automarket nu-l vor mai bombarda cu zeci de puncte la o stire pe tanarul hamilton
    0 0
  • mdaa
    as paria cu voi pe faptul cu la sf sezonului, Hamilton va avea mai multe puncte decat Alonso...
    0 0
  • De acord
    Avocatule, iti sustin punctul de vedere. Si eu cred in Hamilton.
    0 0
  • Hamilton - F1 World Champion 2008
    Cred ca vorbiti fara sa stiti. Uitati-va la inregistrari cu Hamilton inainte sa vina in F1, si veti vedea de ce media il iubeste deja. Are stofa de campion. Si, fara dubii va fi. De ce nu a fost aceasta "isterie" in jurul lui Kovalainen? Are intr-adevar o masina mult mai slaba, dar cu o maniera buna de pilotaj ar fi atras mai multa atentie, dar asta nu s-a intamplat.
    Asadar, Go Lewis
    0 0
  • iceman
    Cine s-a trezit vorbind
    Oare e vorba de acelasi Mansell umilit in 1995 de Mika Hakkinen, si care era atat de gras incat nu intra in masina McLaren?
    E simplu sa-ti dai cu parerea in stanga si dreapta dar se pare ca Hamilton a muncit mult sa ajunga in F1 si cred ca intr-o zi va fi campion!
    0 0
  • depunctare aiurea
    iar depunctari pt. afirmatiile tertilor!!!!!

    Nu inteleg de ce nu ii dai si lui Mansell 10-15 puncte!!! Haide va rog, faceti asta, FITI LOGICI!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru