Marca: "Raikkonen este in alta galaxie"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.02.2008

Presa din Spania a fost impresionata de forma aratata de Kimi Raikkonen in cea de-a doua zi de teste de pe circuitul din Bahrain, acolo unde Scuderia Ferrari si Toyota isi evalueaza masinile pentru sezonul 2008.

Campionul mondial a obtinut un timp cu aproximativ doua secunde mai bun decat pole-positionul realizat de Felipe Massa cu un an in urma pe acelasi circuit.

"Raikkonen este in alta galaxie", a titrat miercuri cotidianul spaniol Marca. "Simularea de cursa a lui Kimi a fost buna", a declarat si purtatorul de cuvant al echipei. "Nu am intampinat nicio problema si am fost capabila sa obtinem un timp mai bun decat luni".

In comparatie, pilotii de la Toyota au intampinat probleme la cutiile de viteze, iar Jarno Trulli a fost cu aproape trei secunde mai lent decat Kimi Raikkonen. "Cred ca inca suntem departe de locul in care vrem sa fim la prima cursa", a admis italianul referindu-se la monopostul TF108. Gazzetta dello Sport a sumarizat cel mai bine ziua de teste a constructorului japonez, titrand: "Toyota este in criza: masina este lenta si cedeaza usor".

Comentarii (3)

  • constructor spaniol?
    toyota este constructor spaniol???????
    0 0
  • Dominatia Ferrari.
    Intr-adevar, se pare ca anul acesta dominatia masinilor Ferrari va fi mult mai categorica decat anul trecut, lucru bun pentru ei, dar prost pentru sport si pentru spectacol.Anul trecut a fost unul dintre putinii in care au existat doua echipe cu masini aproximativ egale, si de aceea a fost spectacol pe pista si suspans pana in ultimul tur de pista al campionatului.Acest lucru se intampla f. rar in F1 si f. des in alte competitii similare, la care toate masinile sunt aprox. identice (cum ar fi formulele americane). In F1 nu se vede aproape deloc talentul pilotului, singura comparatie intre piloti se poate face doar cu coechipierul care, oficial, are aceeasi masina (nu si anul trecut, la McLaren, unde in ultimele curse lui Alonso i se pregatea o masina clar mai slaba).
    0 0
  • Luchian
    ...........
    Eu sunt fan Ferrari si chiar sper sa se si concretizeze dominatia despre care se tot vorbeste. Este foarte probabil insa, sa fie o mare diferenta intre performantele masinilor in functie de circuitele pe care alearga. Cred ca va fi o dominatie clara pe unele circuite si o competitie echilibrata pe altele; (la Spa de exemplu Raikkonen poate compensa o masina mai slaba fata de concurenta prin pilotaj. Daca va avea cea mai buna masina atunci............ trageti singuri concluziile.)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru