Marele Premiu al Germaniei nu va exista in 2007

Publicat Sambata, 14.04.2007

FIA a anuntat ca Marele Premiu al Germaniei nu va exista in 2007. Nu este vorba de o eliminare a vreunui circuit, ci de efectul secund al hotararii de a alterna anual circuitele de la Hockenheim si Nurburgring.

Astfel, daca anul trecut am vazut Marele Premiu al Germaniei de la Hockenheim, in acest an vom asista la Marele Premiu al Europei de la Nurburgring. Hotararea a fost luata in aceste zile, dupa ce organizatorii de la Nurburgring nu au ajuns la un acurd cu FIA pentru redenumirea Marelui Premiu de aici, care ar fi trebuit sa se numeasca "Grand Prix-ul Germaniei".

In aceste conditii, 2007 va fi primul sezon din ultima jumatate de secol cand Formula 1 nu va avea o cursa denumita efectiv "Marele Premiu al Germaniei".

Comentarii (4)

  • ?!
    In aceste conditii, 2007 va fi primul sezon din ultima jumatate de sezon...


    sau de secol?
    0 0
  • 1 premiu mai putin la o ora potrivita pt romania?!
    scuze-unde era S-ul de la Schumi?!la nur.. sau la hock..?!cred k la nurburgring-asa ca asta vreau sa vad-si pe schumi bineinteles sa-l inaugureze-la volanul unui monopost daca s-ar putea!!!ideea este ca G P sunt f concentrate si nu prea mai exista pauza pt echipe si piloti;in afara de asta F1 vrea sa castige si alte tari,alte circuite,alte sponsorizari-acestea vin din tarile care nu interzic rec la tutun!dar asta nu-i o noutate!e doar parerea mea.astept expertii!si pe d profesor S B!
    0 0
  • Mircea
    Corecta observatia, multumesc.
    0 0
  • schumacher S
    la nurburgring este de abia astept sal vad pe schumi :x
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru