Martini va deveni sponsor principal la Williams după ce a refuzat Ferrari şi McLaren

de Daniel Popescu
Joi, 13.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Martini este pe punctul de a deveni sponsorul principal al echipei Williams în sezonul 2014, după ce compania care deţine acest brand a refuzat parteneriate mai mici cu Ferrari şi McLaren.

Esential 2011 este ultimul sezon in care Williams a avut un sponsor principal: comnpania americana de telecomunicatii AT&T
Williams va beneficia de sprijinul financiar al unui sponsor principal începând din sezonul 2014 al Formulei 1, potrivit unor informaţii dezvăluite joi de publicaţia britanică Autosport.

Compania Bacardi, care deţine brandul Martini, a ajuns la un acord cu britanicii prin care numele oficial al echipei va deveni Williams Martini Racing. În plus, echipa îşi va schimba culorile pentru noul monopost, care va include astfel nuanţe de alb, roşu şi albastru, culorile oficiale ale băuturii alcoolice.

O decizie finală în privinţa culorilor pentru noul monopost va fi luată însă doar după definitivarea negocierilor cu alţi câţiva sponsori de mai mică anvergură. De altfel, Williams a anunţat la începutul acestei săptămâni un nou parteneriat cu compania de asigurări Genworth, iar producătorul brazilian de uleiuri de motor Petrobras este aşteptat de asemenea în calitate de sponsor prin intermediul lui Felipe Massa.

Martini a ales să devină sponsor principal la Williams după ce a purtat o serie de negocieri cu mai multe echipe de top de pe grila de start, printre care Ferrari şi McLaren. Bugetul alocat pentru Formula 1 nu permitea însă celor de la Martini decât parteneriate de mai mică anvergură cu cele două echipe, iar în final oportunitatea de a fi sponsor principal la Williams a fost cea preferată de proprietarii Bacardi.

Oficialii Williams au refuzat să comenteze informaţiile, iar data unui anunţ public pe acest subiect este incertă.

Totuşi, Williams a confirmat în mai multe rânduri că va dezvălui culorile monopostului pentru acest sezon abia cu ocazia Marelui Premiu al Australiei de la jumătatea lunii martie.

Presa internaţională speculează de la sfârşitul lunii ianuarie că Bacardi va deveni sponsor la Williams, iar în această săptămână au apărut noi indicii în acest sens, însă până în prezent nu se ştia că este vorba despre un contract de sponsor principal.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • vor arata fain masinilie Williams in culorile Martini

    http://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=506863
    7 0
  • mai putin nasul ala de ornitorinc
    2 0
  • "producătorul brazilian de uleiuri de motor Petrobras". Asta stiti voi despre Petrobras? Mai documentati-va...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru