Massa: "Am acelasi numar de victorii ca si Alonso, prezentele pe podium vor face diferenta"

Publicat Miercuri, 30.05.2007

Felipe Massa, pilotul celor de la Ferrari, considera ca sansele sale la titlul sunt aceleasi si ca acela care va avea mai multe prezente pe podium va castiga titlul mondial.

 "Sezonul decurge bine pentru mine si cred ca am aceleasi sanse de a castiga. Au trecut cinci curse si mai sunt 12 de disputat. Am doua victorii la fel ca si Alonso, dar cinci puncte in spatele lui. Prezenta constanta pe podium va face insa diferenta", a spus Felipe.

Vorbind despre ultima cursa a sezonului si despre monopostul Ferrari, brazilianul a mai declarat: "Sunt multumit cu ceea ce am realizat in week-end la Monaco, insa nu suntem atat de incantati de performantele masinii in aceasta etapa".

Comentarii (5)

  • forza felipe
    sper ca urmatoarele 2 curse sa le castigi fara probleme si ferrari sa revina in frunte atat la piloti cat si la constructori
    0 0
  • mihnea
    @ roony84
    acolo unde ii este locul
    0 0
  • eh
    normal. Stati linistiti, in canada va fi cum va fi, dar la Indy va fi dubla ferrari daca nu mai crapa ceva pe la masini.
    0 0
  • hakkinen
    massa
    Massa este pilot in liniile drepte unde ferrari are avantajul vitezei,in cursele cu multe viraje s-a vazut ce stie...........

    Go McLaren,The Force is with you !
    0 0
  • nu neaparat
    Ferrari nu avantajul vitezei il au...nu in mod deosebit, ci avantajul cauciucurilor. Toate echipele Michelin se vor duce pentru prima daca pe continentul american si li se vor da seturi Bridgestone pentru masini. Cred ca prima lor reactie va fi...oh shit!
    Mclaren s-ar putea descurca onorabil, dar asteptati-va la Renault-uri sa nu se clasifice intre primii 10. Sa vedem ce poate face Fisi cu materialul la dispozitie.

    Ce exprimare..."prezentele pe podium", in loc de podiumuri pur si simplu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru