Massa: "Am castigat cu noroc"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.06.2008
Felipe Massa a admis ca norocul a jucat un rol esential in victoria izbutita duminica pe circuitul de la Magny Cours.

Massa a profitat la maxim de problemele tehnice intampinate de coechipierul sau, Kimi Raikkonen, reusind sa il depaseasca pe finlandez si sa treaca primul linia de sosire.

"A fost fantastic, nu ma asteptam la asta", a declarat Massa la finalul cursei. "Cateodata ai nevoie si de putin noroc. Duminica a existat acest elemtent al norocului datorita problemelor la evacuare. Cred ca suntem in directia cea buna. Echipa a facut o treaba fantastica".

Massa a devenit duminica pilotul cu cele mai multe victorii in actualul sezon competitional, insa sustine ca este prea devreme pentru a se gandi la titlu. "Suntem inca in mojlocul campionatului si mai sunt multe curse de disputat. Trebuie sa continuam sa castigam puncte chiar daca nu putem castiga".

In urma victoriei din Franta, Massa a devenit liderul campionatului, avand patru puncte in fata lui Robert Kubica si 5 in fata lui Raikkonen.

Comentarii (11)

  • Ma lamureste si pe mine cineva?
    Din cite pot sa vad, la aceasta ora s-au acordat cite trei puncte pentru Massa si Raikkonen iar pentru Ferrari zero puncte ( adica +3 si -3 ) ! Atunci cum nevoia existau unii in clasament cu 6 puncte cind este calar ca (+3) + (-3) = 0 iar Kimi si Massa nu pot fi " coechipieri " ! ( Nu in concursul nostru !) ??? ASTEPT UN RASPUNS CLAR SI LA OBIECT !
    0 0
  • explicatie
    Teoretic este posibil ca unii dintre useri sa-l fi schimbat pe Massa cu Raikkonen intre publicarea stirilor (adica intre 10:55 si 11:11 - intr-un interval de 16 minute). Mie mi se pare absurd, dar se pare ca se poate
    0 0
  • @stedo53
    Este foarte simplu. Dupa publicarea acestei stiri, unii useri au efectuat schimbari in echipa prin care l-au luat pe Raikkonen.
    0 0
  • un fel de raspuns
    si eu am mai pus o astfel de intrebare si raspunsul a fost ca uni isi schimba echipele des ,in functie de stirile care apar pe situl oficial al formulei 1.
    Sincer nu prea cred, dar traim in Romania
    0 0
  • SI TOTUSI ...
    Domnilor "ADMIN", ma credeti retardat? Dupa voi, la orele 10, 3-3 = 0 iar la orele 11 3-3 = 3 !!!! Tavarisi, indiferent de asa zisele miscari, cele 3 puncte cu + de la Ferrari (Massa) sant anulate de cele 3 puncte cu - de la Ferrari ( Kimi) !!! Este clar? Deci de unde totusi 9 pucte din 6 posibile?
    0 0
  • Sau
    Sau si mai bine, de unde am eu 6 puncte ? Kimi 3 + Ferrari 0 ( +3 si -3) => un total de 3 puncte!
    0 0
  • @
    Eu cred ca dl. Popescu a fost destul de explicit. nu stiu de ce va agitati atat?!?
    Stirea asta a adus 6 puncte, iar cealalta 0 pt cei pe care au schimbat pe Massa cu Raikkonen, sau daca a facut 2 schimbari, nu a luat punctele minus la Ferrari, in consecinta 9 puncte... matematic...si logic
    0 0
  • Logic!!! ?
    Logic suna asa : Massa 3+3 = 6 si Kimi +3 cu -3 = 0 Ori 6+0=0 !!! Ceva nu se-mpupa !
    0 0
  • @stedo53
    Exemplu: Daca un user care a luat sase puncte din prima stire a schimbat Massa cu Raikkonen si Ferrari cu orice alte echipa din Platinum, rezulta ca dupa doua stiri avea 9 puncte.

    In concluzie, totul e in regula.
    0 0
  • Acum da !
    Multumesc! Incep sa inteleg cum devine problema! Scuze pentru insistenta!
    0 0
  • cati cretini se mai plimba si pe-aici
    in loc sa se comenteze stiri s-a ajuns sa fie cearta si cerere de dare de seama la fiecare stire.
    A ajuns si asta un site de gaitze.

    Stedo53, poti sa stai si-n cap ca tot plin de rahat esti. Mai sus chiar tu ii intrebai pe admini daca te cred retardat ...faceai matematici de 2 lei cu concluzii "E CLAR?"... pai la ce tambalau ai facut, cum sa te creada altfel? Ar trebui sa umblii ceva vreme cu o punga pe cap...Dupa o chestie de-asta scuzele n-au nici o valoare. si apropo, cati ani ai? 10? 11? Daca ai mai multi ai o problema.
    Apropo admini, n-ati putea interzice discutarea de puncte in comentariul stirilor? Exista un forum dedicat, de ce trebuie murdarite mare parte din ceea ce se citeste in mod curent pe-aici? Stiu ca strategia e pe hit-count, but come on....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru