Massa: "Am facut o cursa perfecta"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.08.2008
Desi este inca afectat de abandonul de la Hungaroring, Felipe Massa spune ca Ferrari a facut o cursa foarte buna.

Massa admite ca este frustat de esecul inregistrat in Marele Premiu al Ungariei, insa spune ca pana in momentul abandonului a facut o cursa perfecta.

"Intr-un fel, a fost una dintre cele mai bune curse ale mele in Formula 1, dar nu s-a terminat la fel ca altele. Este pacat, pentru ca si eu si echipa meritam succesul. Am avut o cursa perfecta intr-un moment foarte important al campionatului. A fost frustrant, dar asa se intampla in sporturile cu motor", a declarat brazilianul.

Massa spune inca ca victoria lui Heikki Kovalainen nu a influentat foarte mult lupta pentru titlu si este increzator in masina pe care o piloteaza. "Putem ramane calmi in privinta clasamentului, pentru ca nici Hamilton nu a castigat. Dar nu ne putem permite sa aruncam puncte. Am pierdut 10, dar partea buna este ca am demonstrat ca suntem puternici. Echipa a facut o treaba grozava tot weekendul".

Desi este increzator ca Ferrari va obtine victorii in urmatoarele curse, Massa a admis ca echipa trebuie sa elimine probleme de fiabilitate intalnite in Ungaria.

"Am muncit din greu pentru a face din nou o masina competitivasi asta este un lucru bun pentru cursele urmatoare. Dar trebuie sa rezolvam problemele principale: trebuie sa fim la fel de competitivi ca la Budapesta, dar trebuie sa crestem nivelul de fiabilitate. Nu putem repeta greselile, pentru ca nu vom mai avea nicio scuza", a incheiat el.

Comentarii (12)

  • (ADY)
    Hai McLAREN
    0 0
  • mai massa esti un tampit!!!
    odata in viata lui massa a avut un start perfect si acel start cu mult noroc a reusit sa il depaseasca pe lewis oricum el este ca un copil care se joaca in spatele blocului fotbal si da pt prima data in viata lui un gol si se lauda acum ca ce cursa perfecta a avut mai feraristiilor si mai massa da ce start a avut hamilton la silverstone ?????sau la monaco????si degeaba se tot lauda el ca ce cursa mare a facut daca nu a luat nici un punct dobitocu' tot asa massa tot asa!!!!!apropo ce fata de soarece are.....
    0 0
  • comentarii
    Ma intreb ce frustari poate genera asa un comentariu ca cel de mai sus. Parintii nu te-au iubit, sotia, copii te enrveaza, etc. De la microbisti nu am nici o pretentie, dar de la alti admiratori ai sporturilor parca aveam. Ce greu ne deprindem cu eleganta in toate, si vorbesc si de mine. Dar sa u cunosti un om deloc si sa il faci dobitoc, adica animal ... daca ai avea un pistol in mana si putere ...ha? Domnul sa ne faca mai buni pe toti.
    0 0
  • Senna18, esti un prost....
    Interesant cit de needucati si ce comentarii de mahala posteaza cei care sunt impotriva lui Massa. Sunt multe grupuri de fani, cei ai lui Kimi, Alonso, Hamilton etc., fiecare are dreptul la asta. Dar se pare ca acesti "critici" nu stiu ce inseamna respect, pina la urma este o competitie sportiva si n-ar mai fi competie daca n-ar fi si aceasta concurenta intre Hamilton, Massa, Kimi, Kubica etc. Am mai vazut deasemenea ca sunt si multi fani ai lui Massa, dar n-am observat sa se comporte asa necivilizat. Trebuie sa fii un mare nesimtit sa nu recunosti totusi ca cineva a facut o cursa buna, chiar daca nu-i preferatul tau.


    Nu este Pilotul Perfect, dar este rapid, stie sa seteze masina, aduna puncte si lupta pentru titlu. In plus, are calitati umane demne de un gentelman - munceste foarte mult, recunoaste atunci cind greseste, e intotdeauna prietenos si stie sa felicite pe cei care au deasemenea rezultate bune, de ex. pe Kubica in Canada, Piquet in Germania etc. Nu la multi piloti vezi asa ceva.


    Pentru cei care judeca dupa infatisare - cred ca toata lumea stie ce fel de oameni sunt, niste "adevarati domni", inteligenti" si "demni de respect" si probabil si arata ca "un star" de la Hollywood. Sunt genul de oameni care nu pot admite ca pilotul lor preferat mai are concurenti si pot sa le dee planurile lor peste cap. Acestor "domni" pot sa le spun ca pot sa comenteze mai departe, nimeni nu-i impedica, sigur este ca ceilalti isi dau seama de "calitatile" lor si in plus, multa vorba, dar degeaba, oricum n-au nici o influenta asupra rezultatelor, doar daca folosesc practici oculte de genul voodoo :D. Numai bine si un campionat cat mai interesant si disputat mai departe.

    P.S. Senna18, schimba-ti id-ul, ca faci un mare nume de rusine, care apropo, e tot brazilian
    0 0
  • aplauze
    Cyrus esti mare
    0 0
  • @dobitocul care-si spune Senna..........
    ....nu-l simpatizez pe Massa, ba din contra.....dar startul de la Hungaroring a fost unul de mare campion (chiar daca nu va fi....)......si cursa facuta de el, pana a abandonat, a fost ok.......dar cred ca cei 18 neuroni ai tai nu pot pricepe mai mult de miutza aia pe care zici ca o exersezi in spatele blocului (poate, poate vei invata care sunt regulile)......numele pe care ti l-ai insusit nu merita deloc o asemenea rusine......schimba-l, asa cum bine ti s-a mai sugerat...........
    0 0
  • Massa....
    Chiar daca incearca sa faca ceva , se vede ca se chinuie , nu ii iese nimic.... Singura lui lauda estre ca se straduieste...Personal nu il vad campion . Aduceti`va aminte celebrele lui piruiete pe ploaie. Cam asta il caracterizeaza. Cand mai ai 3 ture pana la final si tu tot fortezi masina....sa nu te miri ca ti se intampla asa ceva. Aici intervine "smecheria" unui campion pur-sange. In ceea ce priveste jignirile pe care vi le audceti pe aici....gasiti`va o alta ocupatie. F1 este un sport pentru gentelmani....so....let it be !
    0 0
  • Pacat!
    Va salut,vreau sa deschid un subiect despre Massa si nu are legatura cu ,comentariile de pana acum.Oameni buni,eu nu tin cu massa dar nu-i port nici pica de ce??? Daca un pilot are tupeu masina buna talent experientza ,capacitatea de a se integra in fata plutonului si nu zic ca nu are cu ce,dar este nevoie si de talent si totul sta in pasiune.Am spus asa pentru ca eu nu tin cu massa si nu am nimic cu el,daca arata ca este bun de ce nu!.Eu sunt fan alonso si sper sa fie coleg cu massa in 2010.Numai bine oameni respect formula one
    0 0
  • @Senna18
    d'le de cate ori ai testat o masina in cat timp ajunge la 100 km/h sau de cate ori ai pilotat un kart, o masina pe o pista in general???? A, si ce varsta ai ......???
    0 0
  • senna 18 ..un idiot
    mai taci ma.. dar hamilton?....ce start a avut in bahrain??....sa te aud...nici nu stie sa bage masina lin viteza...fatarau.....si pe deasupra ii si orb...nu vede culoarea de la semafor...daltonistii nu au ce cauta in formula 1
    0 0
  • pt bogdan_197...
    Numai un lucru am sa-ti spun...Massa nu a mai fortzat deloc masina dupa ce Hamilton a avut explozia la pneuri...cel putin asta demonstreaza timpii din ultimele 15-17 tururi in care a fost de multe ori cu o secunda pe tur mai lent decat Kova...Cred k a fost un accident nefericit:(
    0 0
  • Hungaroring
    Ca sa puteti vorbi de fortzat masina, distante intre masini si conditii de cursa cum au fost in Ungaria ar fi bine sa mergeti sa vedeti o cursa Live si dupa aceea sa povestiti. Eu am fost la Hungaroring si realitatea arata altfel decat la TV. MERITA!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru