Massa, dezamagit dupa calificari

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 26.04.2008
Felipe Massa spune ca nu a fost capabil sa obtina un loc pe prima linie a grilei de start pentru Marele Premiu al Spaniei, dupa ce a terminat calificarile pe locul 3.

Brazilianul a stabilit cel mai bun timp al zilei in Q2, 1:20.584, insa nu a reusit sa repete performanta si in Q3 si va pleca din spatele lui Kimi Raikkonen si Fernando Alonso.

"Pur si simplu nu am reusit un tur bun la ultima iesire", a admis Massa. "Daca pierzi o singura zecime pierzi o pozitie sau doua. Am realizat un timp cronometrat intr-un moment nepotrivt, dar totul este ok, avem o masina buna si maine ar trebui sa fie o cursa interesanta".

Massa a recunoscut ca ar fi putut lupta pentru pole postion daca nu ar fi pierdut controlul volanului in virajul 7 in ultimul tur rapid de pista. "Am pierdut foarte putin, dar poate ca asta m-a costat si nu am putut lupta pentru pole", a adaugat el. "Am pierdut putin controlul masinii in viajul 7 si in virajele lente, dar asta este. Cand exista o asemenea concurenta poti pierde in acest fel".

Comentarii (5)

  • !!!!!!!!!!!!!!
    Deblocati si voi echipele...finda ati postat stiri si au mai aparut alte stiri...mai bifam si noi ceva pct;)
    0 0
  • deblocare
    cind se deblocheaza odata???????????
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Daca ati stabilit un program al schimbarilor va rugam sa-l respectati. Respectarea programului inseamna si respect fata de participanti la acest concurs care prin click-urile lor va aduc trafic. Sunt aproape 2 ore de intarziere.
    0 0
  • program schimbari
    va rog spuneti-ne cind se deblocheaza???????????
    0 0
  • i'm out
    ziceti-mi si mie pls cum pot sa-mi sterg contu, vreau sa ma retrag din concurs. it doesn't worth, sorry
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru