Massa il felicita pe Kubica

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.06.2008
Felipe Massa l-a felicitat pe Robert Kubica pentru prima sa victorie din cariera obtinuta duminica pe circuitul Gilles Villeneuve.

Pilotul Scuderei Ferrari crede ca polonezul merita din plin victoria, chiar daca aceasta a venit ca urmare a numeroaselor incidente de pe pista.

"Vreau sa-i felicit pe Kubica si pe cei de la BMW. Au muncit foarte bine si merita acest succes. Au fost foarte puternici, dar cred ca si noi muncim in directia cea buna, din ceea ce am putut sa vedem astazi", a declarat Massa.

Brazilianul nu a reusit decat un loc 5, in ciuda unor depasiri spectaculoase realizate in fata lui Kovalainen si Barrichello. Primele probleme ale sale au aparut chiar la prima realimentare, cand a avut probleme la realimentarea cu benzina. "Este greu sa-mi exprim sentimentele dupa o cursa ca aceasta", a adaugat el. "Pe de o parte, sunt foarte dezamagit pentru ca, fara problemele de realimentare, as fi putut lupta pentru un loc pe podium. Pe de alta parte, sunt fericit sa aduc acasa patru puncte la sfarsitul unei curse foarte dificile pe o pista care a fost in conditii foarte proaste".

Comentarii (2)

  • ferrari
    In totdeauna au fost domni cei de la ferrari..........
    0 0
  • Ce probleme de alimentare
    Ce a avut nene asta la boxe cu alimentarea ca m-a disperat? Era in spatele lui Kimi la alimentare si mecanicii cu furtul pregatit, ce mama dracu s-a intamplat, m-am saturat de massa.............................. forta ferrari
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru