Massa incheie testele din Bahrain pe primul loc

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.02.2008

Brazilianul Felipe Massa a realizat cel mai bun timp in ultima zi de teste pe circuitul din Bahrain.

Dupa doua zile cu probleme, Massa a avut parte de o zi lipsita de griji si a reusit sa completeze intregul program propus, si anume gasirea celor mai bune setari pentru F2008 si dezvoltarea generala a monopostului F2008.

Campionul mondial Kimi Raikkonen a fost cu aprope doua zecimi de secunda mai lent dupa 85 de tururi parcurse. Intre cele doua monoposturi ale Scuderiei Ferrari s-a intercalat germanul Timo Glock, care a aratat o performanta promitatoare la bordul masinii Toyota terminand la mai putin de o zecime de secunda in spatele lui Massa.

Iata timpii de luni:

 Loc  Pilot  Echipa  Timp  Tururi
 1  Massa  Ferrari  1:31.189  91
 2  Glock  Toyota  1:31.209  71
 3  Raikkonen  Ferrari  1:31.329  85
 4  Trulli  Toyota  1:31.689 86

 

Comentarii (7)

  • Sa mori de ras nu alta!
    Pai acu 3-4 zile ,cica Raikkonen facea un timp extraordinar de fantastic, binenteles comparat cu cel al echipei Toyota, iar acuma e egalul unui nou venit in F1. Sa nu mori de ras? Bine! Ferraristi mor de ciuda ca s-au ambalat 3 zile pe degeaba, dar ar fi mai bine pt ei sa se obisnuiasca cu ideea ca nu sunt cei mai buni si ca mai exista si alte echipe poate chiar mai bune decat a lor.
    0 0
  • GlocK
    Din cate stiu GlocK nu e un nou venit in F1 ... are si ceva puncte in Canada2004
    0 0
  • @marian06
    Ei, acu si tu vii cu o cursa a lui Glock in care singurul lui merit a fost norocul. Normal a terminat pe 11 dar deoarece au fost descalificati pilotii de la Toyota si BMW a terminat pe 7 si a acumulat 2 pct. Dar la sfarsitul lui 2004 el a parasit Formula1 pana la inceputul acestui sezon, deci este un nou venit deoarece din 2004 pana acuma s-au schimbat foarte multe. Mai ales faptul ca a devenit egalul unui campion. :)
    0 0
  • timpi
    Numai ca data trecuta kimi a scos 1:30.455 pe tur, asta inseamna ca acum au testat alte setari si masina e cu aproape o secunda mai lenta. Totusi Timo Glock a scos cu aproape o secunda mai putin decat cel mai bun tmp al lui Trulli. Bravo lui.
    0 0
  • ey hey
    nu e nici o egalitate timpii sunt mai lenti azi la ferarri. iar la toyota sunt aceasi de pana acuma asa ca uitati-va nu e nici o egalitate . eu sincer zic ca ferrari sunt rapizi ,sau mai rapizi k restu
    0 0
  • Marius
    prostiiiii
    Bineinteles BeeJay. S-au testa alte chestii, setari componente... Astia nu fac teste ca sa vedem noi care e mai rapid, testele se fac sa gaseasca noi setari, sa se acomodeze cu masina, sa testeze componentele. In unele teste trebuie sa streseze anumite componente de suspensie, cutie de viteze, electronica, trebuie sa gaseasca orce glich ce a scapat celorlalti. Sunt un fel de beta testeri de la soft-uri pentru PC. Ei trebuie sa gaseasca defectele masinii inainte de campionat. Daca asta coincide cu realizarea unor timpi de exceptie e o pura intamplare sau e putin show-off. Oricum si eu sunt de parere ca Ferrari rules in 2008. GO KIMI !!!
    0 0
  • @eddy
    Din cate imi aduc aminte de GlocK in Canada 2004 a reusit o depasire cu un Jordan rablagit in fata Jaguarului lui Klien - si era in prima sa cursa - pa care nu am vazut-o de cand sunt in F1 nici Massa,nici Hamilton, nici Webber si multi altii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru