Massa: "Intotdeauna vrem mai mult"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.07.2007

Pilotul echipei Ferrari, Felipe Massa, a marturisit pe blogul sau oficial ca a fost dezamagit de cursa de la Silverstone, considerand ca daca nu ar fi avut probleme mecanice la start ar fi putut obtine victoria.

"Unele persoane mi-au sugerat ca la Silverstone am facut o cursa foarte buna, si probabil ca au dreptate dintr-un anumit de punct de vedere. Insa personal m-am simtit frustrat pentru ca sunt constient ca am pierdut multe puncte", a precizat brazilianul.

Referindu-se la cele trei zile petrecute la Spa, Massa considera ca testele au fost utile pentru echipa. "Din punct de vedere tehnic, testele de la Spa au fost foarte bune, iar masina a raspuns bine la schimbari. Am reusit sa completam programul, desi au fost si momente cand a plouat, insa cel putin am reusit sa testam masina si pe pista umeda. Masina a fost buna pe uscat si poate chiar mai buna pe asfalt umed", crede Massa.

Referindu-se la Marele Premiu al Europei din weekend, brazilianul asteapta o evolutie buna a echipei.

"La Nurburgring ma astept ca monopostul F2007 sa fie din nou foarte competitiv. Anul trecut am terminat pe locul 3 si a fost primul podium din cariera mea. Sper ca de data asta vom fi din nou pe podium, dar pe pozitii mai bune. Am amintiri placute despre cursa de anul trecut, dar intotdeauna vrem mai mult!", incheie optimist pilotul echipei Ferrari.

Felipe ocupa locul 4 in clasament cu 51 de puncte, la un singur punct in spatele coechipierului sau Kimi Raikkonen si la 19 puncte distanta de liderul Lewis Hamilton.

Comentarii (3)

  • Las-o balta
    Bai Massa, cred ca esti printre putinii piloti Ferrari (daca nu singurul, am sa aprofundez chestia asta), care a calat un motor al Scuderiei la start. Iaca de asta n-ai sa fii niciodata campion mondial!
    0 0
  • .
    si barrichello a facut asta de cateva ori
    0 0
  • Pt Seb!
    Aceste stiri sunt pt cunoscatori! Ferrari rulzzz!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru