Massa: "McLaren nu a imbunatatit masina, nu am mers noi la adevarata valoare"

Publicat Marti, 05.06.2007

Felipe Massa spune despre rivalii de la McLaren Mercedes ca nu au adus imbunatatiri monopostului lor, ci doar ca Ferrari a mers sub asteptari la Monaco.

"Stiu ca cei de la McLaren nu au avut nimic nou si nu au imbunatatit masina la Monaco. Adevarul este ca noi nu am mers la adevarata noastra valoare. Sunt convins ca la Monte Carlo a fost doar un episod mai putin reusit pentru noi", a declarat Felipe Massa.

Brazilianul s-a aratat extrem de optimist in legatura cu Marile Premii de la Montreal si Indianapolis, declarand ca Ferrari este favorita pentru castigarea acestor Grand-Prix-uri.

Comentarii (7)

  • Ciudat...
    nu prea inteleg, daca zice ca "nu am mers noi bine" se refera in primul rand la piloti, nu la masini. Cred ca ar trebui scazut punctajul la piloti...
    0 0
  • joeadrianblack
    ...
    da, Katalin dorea defapt sa spuna ca masina e ca si calculatorul "idiotul perfect" face EXACT cei spune utilizatorul, in cazul acesta Macca...
    0 0
  • ...
    exact, "nu am mers noi la adevarata valoare" presupune ca tehnic era posibil sa faca o figura frumoasa ;-)
    0 0
  • de unde
    unde a declarat Massa punctual asa ceva?
    0 0
  • aici
    Massa, meanwhile, is also quoted by the newspaper El Mundo as saying: "I know that (the) McLaren (car) did not have anything especially new (in Monaco) -- it was not that they improved, it was that we did not perform at our best.
    0 0
  • pt.katalin
    se refera la echipa, nu punctual la piloti
    0 0
  • !
    horted, asa e...merci
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru