Massa: "Nu ne permitem sa facem greseli"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 19.07.2008
Felipe Massa spune ca Ferrari nu isi pot permite sa comita greseli in cursa de duminica daca vor sa aiba o sansa la victorie in Germania.

Pilotul Scuderiei Ferrari a ratat de putin obtinerea unui pole postion, fiind invins de Lewis Hamilton in ultimele secunde ale calificarilor. In acest context, brazilianul a admis ca Ferrari nu trebuie sa comita nicio greseala, mai ales dupa cursa dezastruoasa de la Silverstone.

"Cu siguranta a fost foarte greu. Nu stiu cat combustibil au ceilalti, dar daca ne uitam la testele de saptamana trecuta observam ca timpii au fost foarte apropiati, la fel si in aceasta dimineata", a declarat Massa. "Cred ca este o lupta competitiva intre Ferrari si McLaren. Cursa de maine va fi o mare competitie intre cele patru masini. Cu siguranta va fi foarte emotionant. Maine trebuie sa facem totul corect".

Dupa prestatia foarte slaba din marea Britanie, rezultatul obtinut de Massa in calificari poate fi privit drept o revenire la forma obisnuita, insa brazilianul neaga acest lucru. "Nu cred ca este vorba despre o revenire", a precizat el. "Stiu ca sunt rapid si in intreaga mea cariera am fost rapid pe ploaie, chiar si in karturi, cand am si castigat pe ploaie.

Sincer sa fiu, nu ii cred pe cei care spun ca sunt bun pe ploaie. Intotdeauna am fost bun si nu am uitat sa pilotez. Am avut un weekend prost la Silverstone, dar obiectivul nostru este sa fim competitivi si asta este normal".

Comentarii (10)

  • Sincer sa fiu, nu ii cred pe cei care spun ca sunt bun pe ploaie.
    Adica? De ce nu ne-a demonstrat ca e bun pe ploaie? Ce a facut la Monaco, Silverstone......
    0 0
  • Slabule !!!!!
    Mai Masso este foarte slab pe ploaie din pacate pentru feraristi dar uitate si tu la niste videoclipuri pe youtube ce facea Ayrton Senna la Doninghton si poate inveti sa pilotezi si u pe ploaie pana atunci cat mai putine puncte !!!!!!!Goooooo Mclaren !!!!!!!
    0 0
  • ...
    o plecare perfecta din partea lui massa si victoria este a scuderiei
    0 0
  • cum vrei tu cobra
    Oricum Hamilton o sa muste din calutul decalibrat si o sa-l schiopateze. Ar fi mai mult spectacol!
    0 0
  • da.. o sa muste..
    cum a muscat cand n-a vazut ca ceilalti asteptau.
    0 0
  • auz akol...=)))
    bai darko...sa nu uitam ca la monaco massa l-a lasat in urma pe lewis 12 sec in 6 tururi...deci nu poti sa-l critici..oricum...ferrari the best
    0 0
  • bine zici ionut007
    da aia 2 stateau la semafor si ham ham nu o vazut...pot sa pun pariu k intentionat a tras de volan sa se bage in kimi...numai sa nu castige...oricum m-am bucurat mult ptr kubica atunci -:)
    0 0
  • asa e
    kubica a muncit mult pt acea victorie deplin meritata.....chiar daca ham ham a decis invingatorul
    0 0
  • kimifinish
    Sa nu uitam ca la Monaco Hamilton l-a lasat in urma pe masa. Nu Hamilton a castigat?! M-am sclerozat?
    0 0
  • raluca_s
    draga asta s-a intamplat pe final...dar la startul cursei cand massa pleca din pole si kimi de pe doi si ham de pe 3..ham nu l-a luat numai pe kimi si atunci massa s-a distantat de el pana atunci cand a lovit barile de protectie si a intrat la boxe.si massa o singura data a gresit la monaco..atunci cand a acvaplanat de l-a depasi kubica...massa a avut strategia gresita de nu a castigat..mai uita-te si tu la curse nu numai la rezultatele de pe f1 auto-market.!!! Forza FERRARI!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru