Massa: "Pentru noi, campionatul incepe acum"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 22.03.2008
Felipe Massa spune ca a lasat in urma cursa din Australia si sustine ca pentru Ferrari campionatul incepe in Malaezia.

Brazilianul a reusit sa-si adjudece pole positionul in calificarile pentru MP al Malaeziei, concurand fara greseala in ultima parte a calificarilor. Massa a devenit al saptelea pilot Ferrari care obtine pole-ul la Sepang in ultimii 10 ani.

"Am facut un tur fantastic in Q3. Am facut doua tururi grozave, fara sa comit nicio greseala", a declarat Massa la finalul calificarilor, vizibil incantat de performanta sa.

Massa spune ca, dupa ce au obtinut prima linie a grilei de start, Ferrari au revenit in lupta pentru titlu si crede ca acest Grand Prix reprezinta un nou inceput pentru echipa italiana. "Cu siguranta campionatul incepe acum pentru ca ceea ce s-a intamplat in cursa trecuta a fost incredibil; nu ne asteptam la asta", a adaugat Massa. "Am facut o treaba foarte buna pe parcursul iernii si nu ne asteptam sa avem acele probleme la prima cursa, dar speram sa putem lasa asta in urma".

Ploaia a fost o amenintare pe parcursul calificarilor si primele picaturi de apa si-au facut aparitia in ultimele momente al sesiunii, insa Massa sustine ca asta nu a reprezentat o ingrijorare.

"Sincer sa fiu nu ne-a afectat prea mult, trebuie doar sa iei startul, sa pilotezi si, in cazul in care incepe ploaia, sa fii capabil sa faci inca un tur. Asta a facut toata lumea. A fost ok ca am avut cateva picaturi, dar asta nu a afectat performantele de pe pista. Nu a fost nicio problema", a incheiat Massa.

Comentarii (2)

  • Ce dobitoc!!!
    doamne da ca maine sa te vad in primu' viraj fara rotile din fata oricum Massa nu ai sanse sa gati pe podiu!!!!!go heiki and lewis!!!!!!
    0 0
  • ce prost visator
    la primu viraj exact ca in australia prima la dreapta in parapet.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru