Massa: "Raikkonen a fost campion datorita mie!"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.09.2008
Felipe Massa sustine ca Kimi Raikkonen il va ajuta in lupta pentru titlu pentru ca finlandezul a castigat titlul din 2007 datorita lui.

Massa a facut cateva declaratii indraznete pe circuitul de la Spa, spunand ca Raikkonen a castigat titlul din 2007 datorita lui, motiv pentru care finlandezul ii va intoarce serviciul in acest sezon.

"Daca va fi necesar, Raikkonen ma va ajuta. Am facut asta anul trecut si, cu siguranta, datorita muncii mele coechipierul meu a fost campion. Este un tip foarte corect, la fel ca si mine, iar asta faca parte din job", a declarat Massa.

Cu toate acestea, Massa este convins ca Raikkonen este inca foarte motivat sa lupte pentru titlul mondial. " Nu cred ca Kimi nu este motivat sau nu este pasionat sa castige. Cred ca orice pilot este. Nu continui in F1, mai ales daca esti un pilot de succes, doar pentru a concura. Concurezi pentru ca vrei sa castigi. Este o parte din mentalitatea pilotilor buni".

"Il stiu pe Kimi de doi ani, iar pentru mine Kimi este acelasi baiat pe care l-am cunoscut la prima cursa. Nu s-a schimbat nimic. rezultatul este mai important. Sunt motivat si pasionat sa castig.

Acesta este sentimentul meu", a mai spus brazilianul.

Comentarii (12)

  • ha ha ha
    ba ce mincinos mai esti nu tie rusine sa minti in alul asta idiotule te plingi ka o oaie in stina cu flori magarule tu esti un papa lapte ,ai uitat ce ai facut in turcia cind lai lasat pe hamilton sa cistige si acum vrei ajutoare mai bolovanule sau in germania cu alonso si nici pe ploaie nu esti in stare sa mergi cu masina ferrari si te dai mare acuma eu merg mai bine ca tine de en ori laso moarta in popusoi si pleaca sa dansezi samba in tara ta ura si la gara tineti gura ca campion vei fi cind va zbura porcul pe sus sa ti fie clar...
    0 0
  • gabriel32
    Mai potolestete un pic.
    Iar despre priceperea ta de a conduce un monopost F1 am mari indoieli.Mai bine te-ai gandi un pic inainte sa postezi.
    0 0
  • De gustibus non discutandum
    Interesant comentariul anterior, desi cam ... nepoliticos. Atitudinea lui Massa mi s-a părut cam pripită, mai este mult până la sfârşitul sezonului, iar la capitolul constanţă în rezultate Felipe nu e în top, însă este un pilot valoros şi merită un titlu mondial pentru cât a muncit în F1. SUCCES TUTUROR!!
    0 0
  • massa penibilu'
    se vede cu ochiu liber k de cv timp incoace massa il tot ataca pe kimi...eu atat ii spun:kimi e campion el nu si dak massa mai e ink la ferrari si in f1 e datorita lui schumi nu ''talentului'' sau incontestabil.massa esti penibil nu stii sa pierzi d-asta esti un ratat.pacat de echipa k i-ai distrus anu asta;)
    0 0
  • NeoGalaxy
    Niste afirmatii foarte deplasate
    Gabriel32, aceste afirmatii pe care le faci tu nu-si au rostul. Poate Felipe are dreptate sau poate nu are. Oricum sunt piloti de Formula 1 si sunt talentati. Mai mult sau mai putin. Dar ce spui tu nu-si are rostul de loc sincer. Oricum sa apara si Senna18 ca si el este pe aceasi unda ca tine.

    In acelasi timp sa ne bucuram pentru acest campionat care este foarte disputat si care sper sa fie la disputat si in cele 6 curse care mai urmeaza.

    Succes Tuturor :)
    0 0
  • Ma cheama NeoGalaxy!!!!!!
    ce e NeoGalaxy ????iara comentezi aiurea pe aceasi und sau nu noi suntem oameni normali care traim pe Terra tu cum esti din alta galaxie comentezi aiurea tot timpul si mai ales paralel cu ce se discuta.Massa deja se vede campion si el nu este si nici nu va fi deoarece si el este din alta galaxie foarte indepartata de a noastra exact ca si tine tu cu massa sunteti niste visatori!!!Oricum sa apara si Senna18 ca si el Rusinica,Rusinica,Rusiniiiiiica!!!!
    0 0
  • timpenii
    vorbiti doar asa sa va contrariati si sa va sicanati pt ca 4 curse au castigat massa si ham iar kimi doar 2 e clar ca e mai in forma decat coechipierul sau ... despre declaratii sunt deacord ... sa asteptam sosirea de la ultima cursa ..... o zi placuta tuturor ;)
    0 0
  • nu suna deloc bine
    Afirmatia facuta de massa suna ca si cum Kimi ar fi dator la el anul acesta.......cred ca tot anul Kimi a fost defavorizat,massa este simpatia echipei.Pacai de Kimi,sper ca massa sa o dea rau de tot in bara !
    0 0
  • nu nu
    lui massa i s-au terminat ghinioanele ... urmeaza alti piloti la randul lor sa rateze curse (atentie la ham).... vom vedea
    0 0
  • va zic altceva
    massa e brazilian ce stie el nimic e la o echipa mare cu ajutorul lui schumi este aici si nu stie sa mearga pe ploaie cu o masina sai dam o masina din 89 care a fost condusa de senna sa vedem daca stie parerea mea nu va stie ,senna e brazilian cine stie cum mergea senna pe ploaie cu o masina sa din 89 mclaren honda ca era la 2-3 tururi de ceilalti si nu vroia sa intre la boxe pentru schimb de pneuri mergea cu slik urmaresc formula uno din 88 stiu ca nu ma credeti dar e adevarat si am vazut destule la televizor stiu care e bun si care nu cite titluri vroia senna sa vad cu cine ma pun ca stiti multe eu nu vad nimic asa ca massa mai are de invatat multe de mers pe ploaie cum a fost ayrton senna sau schumacher sa vedem ce stiti ca va dati mari succes tuturor ...
    0 0
  • catre biba
    nu te supara cind ai bani si timp suficient vi in barcelona si iti voi arata cum se conduce pe o pista de formula uno aici ma gasesti ciao...
    0 0
  • cat tupeu
    daca massa chiar a zis asta e ultimul om de pe pamant si pentru asta nu va castiga niciodata titlul de campion mondial.kimi a castigat numai datorita lui iar massa pur si simplu s-a pastrat locul in ultima cursa cum ar fi fost sa abandoneze numai k sa nu castige kimi.asta chiar e tupeu
    daca nu castiga kimi sper sa ia hamilton campionatul pentru ca merita
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru