Massa: "Renault au imbunatatit masina"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.04.2008
Felipe Massa crede ca Renault au reusit sa imbunatateasca masina in cadrul testelor de la Barcelona din aceasta saptamana.

Renault au testat marti o noua inovatie pentru monopostul R28, utilizand o aripa de rechin atasata de carcasa motorului. Mutarea francezilor vine in speranta ca Renault vor trece peste debutul modest de sezon din 2008, in ciuda revenirii la echipa a lui Fernando Alonso.

"Renault au imbunatatit putin masina", a declarat Massa pentru cotidianul iberic AS. "Acum trebuie sa asteptam marele Premiu al Spaniei pentru a trage o concluzie concreta".

Massa nu crede insa ca Renault vor reusi sa lupte de la egal la egal cu primele trei forte ale Formulei 1 si este convins ca McLaren reprezinta un adversar de temut. "Dintre rivalii nostri, cred ca McLaren este o echipa puternica care devine mai puternica pe parcursul sezonului", a adaugat Massa.

Comentarii (4)

  • ....
    Era greau sa dati stirea mai devreme...
    Asteptati pana isi schimba oamenii pilotii si echipele...
    Nesimtire....
    0 0
  • :))
    Smecheri mici ce sunteti....bine ca nu ati dat stirea la 12.59...eh..la 12.54 e mai devreme
    0 0
  • Asta nu e tot....
    ...more to come:))
    0 0
  • ati inebunit de tot
    bai frate nu se mai poate deja. ati inebunit de tot cu concursul asta. ce dracu castigati ma de va ofticati atata daca baga astia o stire sau nu.? ce puii mei au bagat astia ca premiu ? o masina? bai comentariile astea sunt sa comentezi stirea nu sa comentati voi de ce au bagat astia stirea dupa ce v-ati schimbat voi sau nu echipa. sunteti penali. va recomand un site cu manager f1 fara premii. fiindca in momentul in care se pune ceva la bataie in romania deja e rupere. parca au venit aia de la ajutoare in Nigeria.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru