Massa si Alonso, favoritii lui Villeneuve

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.04.2008
Felipe Massa si Fernando Alonso sunt pilotii favoriti ai fostului campion mondial Jaques Villeneuve.

Pilotul canadian a fost impresionat de performantele lui Massa din Bahrain, cand brazilianul a dominat cursa de la un capat la altul.

"Massa a fost fantastic in Bahrain si daca va continua sa piloteze in acelasi mod in restul sezonului nimeni nu-l va putea opri in lupta pentur titlu", a declarat Villeneuve.

De asemenea, spiritul de lupta aratat de Alonso este pe placul lui Villeneuve. "Alonso este spaniol si are un spirit de luptator, da totul pana la capat. Si sunt sigur ca asa va face si in acest an", prezice Villeneuve.

Totusi, canadianul nu are ochi buni pentru Lewis Hamilton, despre care spune ca l-a tratat cu lipsa de respect pe Alonso, cand cei doi erau coechipieri la McLaren Mercedes. "Ce s-a intamplat intre Hamilton si Alonso mi-a lasat un gust amar. Alonso era dublu campion mondial, pe cand Hamilton era un debutant. De aici cred ca Hamilton ar fi trebuit sa-l tatezxe cu ceva mai mult respect. Nu mi-a placut acest tratament, a fost foarte dezamagitor sa vad asta", a precizat el.

Campionul mondial din 1997 a trecut printr-o experienta similara in cursa de debut din 1996. Atunci, canadianul i-a permis coechipierului sau, Damon Hill, sa castige cursa. "Dar eram acolo pentru a invata si am vrut sa invat, iar Hamilton nu a aratat in sezonul trecut ca este in compania unui dublu campion mondial".

Villeneuve nu a uitat nici de duelurile sale cu Michael Schumacher. "Intotdeauna l-am tinut la respect", a spus canadianul referindu-se la septuplul campion mondial.

Comentarii (9)

  • :(
    Offff....inca n-am reusit sa setez echipa dupa mofificarile noi in grupe ca nu ma lasa..si uite am intarziat 2 minute :(
    0 0
  • (Nici un subiect)
    ...bai voi sunteti chiar nesimtiti cu punctele astea. unora le dati altora le dati prea multe....de 2 lei
    0 0
  • Favoriti
    Cred ca fiecare fan Formula 1 are niste piloti favoriti, indiferent daca are sanse la titlu sau de rezultatele de moment. De exemplu in sondajul pentru favoritul la titlu in 2008, Fernando Alonso are foarte multe voturi, cu toate ca sansele sale in acest an sunt aproape nule. Si nu neaparat sa-i simpatizeze doar pentru calitatile de pilot. Mai sunt si alte lucruri pentru care pot fi apreciati si cred ca-i si normal aceasta.
    0 0
  • tip
    va rog eu, sa-i mai dati -3 puncte lu Hamilton si pe ceilalti sa-i punctati la fel, pt. ca si Frentzen o zis cam acelasi lucru. Sau nu mai publicati stirea, ca Frentzen nu e fost campion mondial ?
    0 0
  • Mircea Mester
    regulament
    Asa cum este specificat in regulament, orice problema tehnica va putea fi solutionata exclusiv printr-un mail catre organizatori la f1champ@automarket.ro. Toate comentariile care nu aveau legatura cu stirea au fost sterse.

    Multumesc.
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Si eu care credeam ca mi s-a stricat calculatorul!!!!
    0 0
  • @Mircea Mester, daniel.popescu
    V-am trimis pe mail ce observ eu acum.
    Va multumesc si imi pare rau de neplacerile create administratorilor.
    0 0
  • villeneuve...... meseriashul.......
    cine s-a gasit sa comenteze... " Villeneuve nu a uitat nici de duelurile sale cu Michael Schumacher. "Intotdeauna l-am tinut la respect", a spus canadianul referindu-se la septuplul campion mondial." pe cine a tinut el la respect ? ca pe Schumi in nici un caz..... in 97 daca nu intra schumi in el, tot Schumi iesea campion mondial...... asa ca,,,,,, Villeneuve, nu prea are ce comenta.... si in afara de minunatul an 1997, ce realizari a mai avut Villeneuve ? Pe el l-a ajutat renumele tatalui..... asa cum l-a cam ridicat si pe Ralf Scumacher, fratele......... am sau nu dreptate?
    0 0
  • speedyro
    driverX
    LONG LIVE VILLENEUVE.. LONG LIVE JEREZ 97
    in sfarsit o stire ADEVARATA ..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru