Massa si Hamilton se pun de acord:consistenta conteaza de acum

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 21.08.2008
Consistenta e cuvantul de ordine in vocabularul pilotilor care se bat pentru titlul mondial.

Lewis Hamilton, liderul clasamentului general in acest moment in Formula 1, considera ca cel mai important element in acest moment pentru un pilot care se bate la titlu este consistenta.

"In acest an, rezultatele pilotilor au fost foarte variate si fiecare pilot care a castigat curse a ratat punctele in cel putin alte doua ocazii", spune britanicul de la McLaren.

Pilotul de pe a treia pozitia a clasamentului, Felipe Massa, crede ca orice greseala - a masinii sau a pilotului - facuta de acum inainte va avea o importanta enorma. "Nu mai putem arunca punctele la cosul de gunoi, asa cum am facut in Ungaria. Trebuie sa fim la fel de competitivi ca la Budapesta, doar ca avem nevoie de fiabilitate. Nu putem sa repetam greselile de pana acum si nu avem nicio scuza daca se va intampla acest lucru", afirma brazilianul de la Ferrari.

Comentarii (13)

  • Raikkonen
    Si pe Raikkonen unde l-ati lasat?
    0 0
  • Mircea
    Raikkonen
    In stirea precedenta.
    0 0
  • Raikkonen
    In aceasta stire apar toti trei. Daca se citeaza dintr-o stire, mi se pare normal sa fie publicata in intregime.
    0 0
  • CANICULA MON'CHER
    ~intre 2 umbre si un soare ..tot nu apar stiri !!!! e joi inainte de fre 1 ,2,3 VALENCIA ..si la ADMINI e liniste .nici musca ..'''dati cu banul' care stire sa urmeze..sunt fluxuri de stiri.. pe siteuri ..
    0 0
  • Pauza!
    Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese! In Romania, pauza este practicata frecvent.
    0 0
  • ZI DE VARA PANA'N SARA
    ~2 STIRI PE ZI ...BUN INAINTE DE AMIAZ'DP PLAJA Mari Negre salutari poate isi re vin baietzi:)..........Valencia WEKEND STUDIAZA ..ORASU' dp pod...;;pace si pretenie'''
    0 0
  • mircea
    @all
    Nu vad unde scrie care trebuie sa fie ritmul de informatii zilnice aparute pe acest site. Nu vad, de asemenea, cati bani a platit fiecare dintre voi pentru a avea acces la X stiri pe zi. In conditiile in care totul se desfasoara gratuit si nimeni nu supara pe nimeni, consider ca este cel putin fortat sa vad mai sus comentarii de genul acesta.

    In plus, e ora 15:00. Avem program pentru postarea stirilor pe acest site?

    Multumesc.
    0 0
  • concurs
    esti si ironic si nesimtit ''adminule''.
    0 0
  • Mircea Mester
    @marius_irimie2003
    Considera ca acesta este un prim avertisment pentru limbaj nepotrivit in comentarii. Conform regulamentului, urmatoarea iesire de acest gen se va solda cu excluderea echipei si a userului din concurs.

    Multumesc.
    0 0
  • spirit?
    care e spiritul acestui concurs?
    oricum e partinitor mai mult sau mai putin
    ca platim sau nu asta e alta poveste dar nici nu cred ca suntem cumva fraierii celor care trag sforile in acest simulacru de joc
    0 0
  • Mircea Mester
    F1 Champ
    Ce nu se intelege aici e faptul ca nimeni nu obliga pe nimeni sa stea sau sa nu stea pe acest portal. In plus, sectiunea de stiri din Formula 1 are o legatura relativa cu jocul in sine. Stirile nu fac parte din joc, jocul se bazeaza, intr-o proportie relativa, pe stiri. Altfel spus, pe sectiunea de stiri intra foarte multi fani ai Formulei 1 pentru a afla noutatile fara ca ei sa participe in joc. Asta e spiritul de care vorbesti.
    0 0
  • avertisment??
    hai, la urmatorul nu dai avertisment?
    ne bati pe toti?
    0 0
  • Vacanta
    O vacanta (pauza) e bine-venita, mai ales vara ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru