Massa spera sa-l bata pe Raikkonen la Spa

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.09.2008
Felipe Massa a admis ca principalul sau obiectiv in cursa de la Spa din acest weekend va fi sa se claseze inaintea coechipierul sau, Kimi Raikkonen.

Massa si-a surclasat coechipierul in ultimele 6 curse, balanta inclinand vertiginos in dreptul brazilianului: acesta a obtinut 46 de puncte de la MP al Turciei pana in prezent, spre deosebire de cele 28 ale lui Raikkonen.

Massa spera sa continue evolutiile bune si sa se claseze inaintea coechipierul sau si la Spa, chiar daca Raikkonen s-a impus in ultimii 3 ani in Belgia.

"Am amintiri bune de anul trecut, cand am avut o masina buna si am terminat pe primele doua locuri", a declarat Massa pe site-ul sau oficial. "Sper sa pot repeta performanta si sa am o masina suficient de buna pentru a fi in fata celor de la McLaren, acesta fiind obiectivul nostru".

"De asemenea, sper sa fiu in fata coechipierul meu, dar Kimi a fost intotdeauna rapid la Spa si a castigat ultimele 3 GP-uri pe acest circuit. Cu siguranta nu va fi usor sa il bat si ma astept la o lupta stransa cu coechipierul meu".

"Monopostul F2008 ar trebui sa fie competitiv si obiectivul nostru este sa aducem cat mai multe puncte posibil pentru echipa".

Comentarii (18)

  • da ????
    trogloditul de massa incepe sa se dea mare poate si el sa ia exemplu de la kubica sa fie mai modest !!!!!
    0 0
  • !!!
    a obtinut 46 de puncte, spre deosebire de cele 28 ale lui Raikkonen! daca poate dece nu?
    0 0
  • Si ???
    pt punctele alea se crede cel mai bun ????? [...] deja i se urca la cap pun pariu ca la anu o sa se bata cu jumatatea plutonului daca pleaca kimi de la ferrari se termina cu echipa ca nu stie nimeni sa obtina o masina buna el ce mai lupta pt echipa asta [...] care se numeste ferrari !!!!
    0 0
  • @Senna18
    Mai usor cu declaratiile jignitoare la adresa pilotilor si echipelor din F1. Daca nu poti discuta civilizat mai bine abtine-te. Multumesc.
    0 0
  • ok
    la pilotii care merita de exemplu cand vad un pilot ca Schumi sau ca Massa nu ma pot abtine acestia nu sunt piloti.
    0 0
  • Baieti fiti destepti!
    De ce nu tragem noi linie la sfarsitu campionatului si spunem cine va fi bun sau prost ma refer la piloti nu are rost sa jignim atat piloti cat sic ei care se straduiesc sa munceasca pe acest sait.Nu rezolvi nimic cu vorbe goale ......Salut
    0 0
  • .....
    Ma refer la echipa Automarket sunteti cei mai tari .....
    0 0
  • ai dreptate senna
    de ani de zile il tin aia de ferrari in brate.este ajutat de toata lumea.chiar si schumi il ajuta.degeaba este fortat ptr ca se vede cu ochiul liber ca este limitat.mai ales cand ploua.atunci se vede cel mai bine valoarea unui pilot.poate ca intr-o buna zi va deveni campion mondial cu ferrari.dar va fi unul din cei mai slabi campioni mondiali pe care i-a avut f1.
    0 0
  • Aleluia!!!!
    in sfarsit este un om normal pe acest site in afara de Drako. angusyoung daca ti cu Mclaren ai respectul meu !!!! ca sa ti cu mclaren este ca si cum ai asculta rock printre manelisti!!!!Go Mclaren !!!!!!
    0 0
  • fanaticu de senna18
    Massa munceste mai mult pentru a obtine un rezultat bun. Kimi nu face aproape nimica. Masa merita sa fie campion, si sper ca anul asta o sa fie. :)
    0 0
  • poti sa speri 1000000 de ani
    apropo de ce imi spui fanatic ?????si ai uitat un apostrof analfabetule massa nu va deveni niciodata campion mondial deoarece nu are talent nu stie sa conduca pe ploaie si nu are stofa asa ca.... !!!!!spera u cu feraristi tai in continuare ca massa sa devina campion mondial pana se desfinteaza f1 poate atunci in ultimul an o sa devina si el campion si oricum se incalzeste clima si poate peste vreo 10 aninu o sa mai ploaie asa o sa castige !!!!!
    0 0
  • NeoGalaxy
    O rugaminte.
    Dragi admini. Va rog frumos sa luati nota de atitudinea userul-ului Senna18 si sa-ti dezactivati acestuia userul pentru cateva zile/saptamani/ani, in functie de decizia dvs. Consider ca atitudinea acestui user este sub orice critica si personal consider ca imi este pur si simplu mila de acesta. Sunt plictisit de a-i spune acestuia ca ar fi bine sa invete sa scrie si in acelasi timp sa se mai duca pe la scoala. Poate dragostea si admiratia pentru cel ce a fost Ayrton Senna i-a umbrit capacitatea de a gandit si atunci, este bine sa-i recomandam un doctor neurolog.

    Multumesc anticipat.

    P.S. Nu cred ca am mai intalnit un user atat de violent in limbaj, atat de patetic in a-si sustine echipa in ciuda faptului ca pana la urma... sportul este sport atata timp cat avem fair play. Poate a uitat ce inseamna aceasta notiune si considera ca doar favoritul dansului merita sa castige. Sportul din pacate/fericire nu este numai despre cine merita, este si despre cine are sansa, talent si mai ales un pachet corespunzator.
    0 0
  • INCREDIBIL
    ''Senna18'' il face pe ''alonso_x'' analfabet dar el scrie ploaie in loc de ploua. Repet : I N C R E D I B I L ! ! !
    0 0
  • NeoGalaxy da-ma in judecata!!!!
    Ferraristule te mananca degetele si nu ai ce scrie ?????sa vad ce pot sa imi faca domnii administratori !!!!Neurolog sa ii recomaniz la cine vrei iti recomand eu unul ok???nu cred ca am injurat pe acest site doar ca am jicnit unele persoane !!!!esti dintr-o galaxie indepartata revino pe pamant !!!!nu imi mai stric nervi aiurea cu voi doar cand este cazul.
    0 0
  • OFF TOPIC
    Baieti comentati la subiect! Nu inteleg ce aveti cu Senna18? Va deranjeaza cand omul isi spune parerea? Vreti ca toata lumea sa umble cu capul plecat si sa se inchine la ferari? Daca va considerati mai capabili si mai destepti ca el de ce-i raspundeti la provocari??? Cred ca voi sunteti primii care i-ati indicat un consult neurologic, nu el voua. Apropos! Trebuia sa-i recomandati un psihiatru sau un psiholog nicidecum un neurolog. Neurologia nu se ocupa de patologia psihiatrica! Sunteti ca niste copii de gradinita! Domu' administrator va rog sa-i dezactivati contul! Domnu' administrator Senna18 a scris gresit! Domnu' administrator nu ati punctat corect! Domnu' administrator sa va fie rusine ca nu ati dat azi nicio stire! Domnu' administrator...... Scuze pt off topic!
    0 0
  • SPA
    In conditii normale de cursa si fara aparitia problemelor de fiabilitate cursa de la Spa este castigata in procent de 99% de Raikkonen.... sa ne aducem aminte de victoria din 2004.
    Referitor la sansele finale de castigare a titlului 2008 nu mi se pare nimic imposibil in castigarea titlului de catre Massa ... sa nu uitam ca titlul mondial nu a intrat intotdeauna in possia celor mai buni piloti ... vezi D. Hill, J Villeneuve, etc
    0 0
  • @NeoGalaxy : mai lasa-ne !
    Te rog scuteste-ne de aceste observatii filozofice ! Nu toti userii se pot ridica la "nivelul tau intelectual". Il sustin pe Senna18,chiar daca nu stie sa se exprime "filozofic", de cele mai multe ori are mare dreptate in ceea ce scrie.
    0 0
  • Mircea Mester
    Aprindere/Stingere
    Prieteni, am sa va rog sa incercati sa abordati cu mai mult calm problema. In principiu, in stirea de mai sus e vorba de un baiat care vrea sa il invinga pe un alt baiat intr-un sport. Restul e detaliu iar comentariile de genul celor de mai sus nu vor mai fi tolerate. Nu conteaza din partea cui vin.

    Senna18, mai usor cu jignirile. Si acesta e ultimul avertisment.

    Multumesc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru