Massa sugereaza ca vrea sa fie numarul 1 la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 11.09.2008
Felipe Massa a sugerat ca isi doreste sa fie numarul 1 in cadrul Scuderiei Ferrari, dupa ce a declarat ca echipa ar trebui sa analizeze situatia din clasamentul pilotilor.

Dupa victoria obtinuta la masa verde in Belgia, Massa s-a apropiat la numai doua puncte de liderul Lewis Hamilton.

Pe de alta parte, Kimi Raikkonen s-a indepartat la 19 puncte de coechipierul sau, iar Massa crede ca, cu numai 5 curse inainte de final, a sosit timpul ca Ferrari sa ia o decizie in privinta pilotului numarul 1.

"Echipa vrea sa castige titlul si vom face tot ce vom putea. Este adevrat ca Raikkonen este un pilot excelent, dar in acelasi timp trebuie sa ne uitam la situatia din clasament", a declarat Massa pentru publicatia italiana Gazzetta dello Sport.

Comentarii (8)

  • NeoGalaxy
    @Se mai intampla
    F2008 a fost dezvoltat aproape integral de Schumi. Si este foarte posibil ca stilul de condus al lui Kimi sa nu fie chiar asemanator cu setarile F2008-ului. Probabil de aia exista atatea calificari in care a avut probleme de setari si nu de experienta. Este un pilot talentat, vedem ce face la anul si anul viitor sa fie mai atent. Sa se concentreze pe masina, nu cred ca ii doare mana daca sta si invata ceva mai serios despre setari si diferite configuratii. Echipa il va ajuta cu siguranta. Prin aceasi situatie este si Nick de la BMW. Exact aceasi problema si probabil aceasi solutie.

    Si daca este Felipe pilot principal care este problema? Se mai intampla. Mai sunt 5 curse, vedem ce se mai intampla.
    0 0
  • ha ha ha
    mai dar nu stii nimic cum sa fii numarul unu daca nu sti sa mergi cu masina si lasi depasit de toti ma dar prost mai esti mai ghindestete putin ca mai ai de mincat samba ce esti...
    ai uitat ce usor tea depasit hamilton si vrei sa fii nr. unu nu se poate mai ghindestete mult si mai vb. ce trebuie ha ha ha
    0 0
  • vai vai vai
    ce destept esti tu mai ....... ai uitat ca si Ham a fost depasit de Massa si de greselile facute de Ham .... dar nu e asa ca e cel mai bun?! ;)
    0 0
  • ctlnmihai
    @neogalaxy
    Nu e vb de intamplare..singura manevra spectaculoasa a lui Massa a fost cand
    a tasnit printre kovalainen si Hamilton la Valencia mi se pare sau inainte de Valencia.In rest hamilton a facut mai multe curse spectaculoase decat Massa..
    Massa pe ploaie este groaznic..dar probabil k nici lucrul acesta nu-l vei recunoaste..Oricum campionatul se decide si in alta parte decat pe circuitul de F1
    0 0
  • ctlnmihai
    articol
    probabil vom auzi prin castile lui raikkonen vocea lui domenicali :Let Felipe Pass!!
    asta in eventualitatea k felipe nu va risca sa-l depaseasca pe raikkonen...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @ctlnmihai
    Nu este nici o problema sa recunosc nimic, Felipe este groaznic pe ploaie mai ales cand nu stie sa aleaga pneurile. Ca dovada ca la Monte Carlo era cu 200ms mai rapid ca Lewis. Singura smecherie este ca echipa manageriala noua de la Ferrari, nu are experienta pe care o avea vechea echipa manageriala. Ceea ce la McLaren este tocmai opus. Capisci?
    0 0
  • Contract
    Raikkonen a semnat un contract cu Ferrari nu cu Felipe. Fiecare a fost angajat si este platit pt a castiga curse nu pt a cersi pozitia in echipa. Pozitia e aceia pe care pilotul si-o face in echipa, in curse nu exista ordine a pilotilor ci doar clasament.
    0 0
  • masa
    masa, dupa ce l-a slujit ca un catelus fidel pe Marele Schumacher crede ca cineva o sa fie la fel de lingau ca si el!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru