Massa: "Suntem mai rapizi decat McLaren si BMW"

Publicat Vineri, 02.03.2007

Brazilianul Felipe Massa sustine si el, la fel ca majoritatea pilotilor din paddock, ca Ferrari are cea mai rapida masina din circuit in acest moment. "La ora actuala cred ca suntem mai rapizi decat McLaren si BMW. Desi este greu sa precizezi cine e mai bun, pentru ca tot timpul vor fi surprize, asta simt eu la momentul actual", afirma brazilianul de la Ferrari.

In schimb, Massa nu vrea sa vorbeasca despre sansele sale la titlul mondial inaintea primelor curse. "Nu sunt genul de persoana care sa indrazneasca sa afirme ca va castiga insa pot sa promit ca voi munci la fel de mult ca pana acum. Pentru a fi campion mondial nu e nevoie doar de viteza ci si de consistenta si de noroc. Bineinteles ca voi incerca sa castig, iar daca se va intampla acest lucru voi fi cel mai fericit om din lume", concluzioneaza brazilianul de la Ferrari.

Comentarii (3)

  • Asa e! Sper sa fie asa!
    "La ora actuala cred ca suntem mai rapizi decat McLaren si BMW. Desi este greu sa precizezi cine e mai bun, pentru ca tot timpul vor fi surprize, asta simt eu la momentul actual", afirma brazilianul de la Ferrari. Mult succes! Sper sa castige tot!
    0 0
  • Ferrari&Schumy
    in sfarsit
    in sfarsit merge masina cum trebuie asa cum trebuia sa mearga si cand era Schumy oricum Hai FERRARI !
    0 0
  • amintire
    Debarasati-va de Schumacher. Aprecierile nu se pierd sau se sterg. Meritele lui se pastreaza in arhiva. Sint ale lui. Concentrati-va atentia pe sezonul 2007.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru