Massa: "Turul meu a fost perfect!"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 27.09.2008
Felipe Massa a fost extrem de fericit dupa ce a reusit sa-si adjudece pole-positionul in Marele Premiu al statului Singapore.

Pilotul Scuderiei Ferrari s-a impus in prima sesiune de calificari desfasurata pe timpul noptii in Formula 1, reusind un tur senzational.

El a fost cu peste sase zecimi de secunda mai rapid decat rivalul sau din lupta pentru titlul mondial, Lewis Hamilton.

"Masina a fost perfecta, am pilotat foarte usor, iar apoi am fost capabil sa fac un tur perfect. Asta te ajuta intotdeauna cand ai o masina buna. Nu am facut nici macar o greseala, a fost o mare realizare", a declarat brazilianul. "A fost atat de fantastic! Este cel mai incredibil sentiment pe care il poti simti ca pilot de curse. Sa obtii ceea ce vrei reprezinta intotdeauna o mare realizare. Este destul de dificil, este un circuit foarte greu, asa ca este foarte dificil sa iei toate virajele corect".

Felipe Massa este constient ca o victorie in Marele Premiu al statului Singapore il poate propulsa pe primul loc in clasamentul general. "Este o cursa foarte importanta pentru Formula 1. Este o cursa foarte interesanta si foarte importanta in calendar.

Daca putem castiga cursa vom avea un sentiment si mai fantastic decat cel de dupa calificari".

Comentarii (20)

  • Massa...
    ...demonstreaza inca o data faptul k isi merita locul printre pilotii de top.Bv Massa:D
    0 0
  • Da....
    Si va demonstra maine ca nu va fi in stare de nimic mai ales daca ploua dar slabe sanse oricum acest massa este un pilot care abandoneaza cand nu te astepti sa speram ca maine o sa ne demonstreze ca poate sa strice masina!!!!Bv Lewis!!!!!
    0 0
  • pt kova
    kova la tine una doua daca ploaua termina lewis primu... dar la urma urmei lewis a terminat in spatele lu massa pe ploaie asa ca abtinete si nu mai comenta degeaba...sa nu strice lewis masina sa vezi atunci ce rad ;)
    0 0
  • massa nu si-a castigat respectul !
    Pana cand nu a venit la ferraieri ,sincer,nici nu il luam in considerere.Cum ar fi acum de ex. Sutil sau Nakajima.....(sa ma ierte ca-i jignesc cu aceasta comparatie).
    La ferrari poate castiga curse doar daca pleaca din pol pentru ca nu stie sa depaseasca , pur si simplu ! chiar si asa are probleme cu pilotii intarziati la un moment dat.
    Poi sa vedem alti piloti,de ex. Kimi: Suzuka 2005-pleaca de pe 17,depaseste tot ce prinde in cale:Alonso de 2 ori,schumacher si altii,pe Fisichella in ultimul tur si castiga cursa.....Lewis in cursa trecuta:pleaca de pe 16 si ii depaseste pe Kimi,Kubica,Alonso,Trulli si altii in conditii de ploaie....oare cand o sa poata si massa sa ne impresioneze in acest fel? Raspunsul:NICIODATA ! Chiar comentatorii de la TV care prin definitie sunt impartiali au declarat despre el ca nu este de nivelul lui Raikkonen,Alonso sau Hamilton.
    Strategia feraierilor de maine o vad astfel:massa cu benzina putina.sa plece primul si sa se desprinda,Kimi mai greu,daca poate trece la start de Lewis va incerca sa il tina in spate pana la oprirea la boxe.
    Sa speram ca nu va fi asa.
    GO MCLAREN !
    0 0
  • @kova
    de ce tot romanul trebuie sa critice pe altul, va certati ca fraierii cand ei iau banii, ce castigati? nimic, nada, nothing, niente, doar aratati ceea ce sunteti si anume romani adevarati care sunt in stare sa dea si in cap cuiva deoarece nu poate avea altul dreptate si frustrati ca nu sunteti voi in acele monoposturi va comportati ca cei de pe stadioane doar ca nu va intalniti sa va si bateti. puterea pumnului e inlocuita aici de agresivitatea limbajului. bafta la toti si mai pastrativa calmul ca nu in felul acesta aratati ca sunteti fani ai unei echipe sau ai unui pilot
    0 0
  • @sebabaur
    cu acest kova nu te poti intelege...crede-ma...dai dreptate si dai pace
    0 0
  • Go... Ferrari
    Massa e bun cand prinde polul... si daca Kimi se va dezlantui cum a facuto la Spa.... vai de Massa :(....
    In orice caz... Ferrari must win.
    0 0
  • voi de pe site asta vedeti rosu numai in fata ochilor!!!!!!!!!!!!
    turul lui perfect cu 5 litri de benzina................sigur mai mult de 11-15 ture nu rezista pe pista.
    0 0
  • @hamilton04
    sorry ca iti spun, dar daca merge cu doua opriri la boxe, e numai potrivit sa opreasca in turul 15. cam tot asa a oprit si la Valencia, unde a fost urmat imediat de Hamilton, care a mers si el la boxe dupa inca un tur. si la Valencia a cistigat Massa ! deci, daca opreste cum spui tu, nu e nici o smecherie, e ceva normal pentru o strategie cu doua opriri ....
    0 0
  • Hamilton04
    Se vede ca esti priceput. Un comentariu competent. :)
    0 0
  • @hamilton04
    am uitat sa iti spun: wbk ....and take care!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @hamilton04
    Un monopost de Formula 1 consuma cam vreo 75l la fiecare suta de km. Oricum si ader la parerea lui Massa. Macar eu stiu ca nu ma pricep de loc la F1, dar tu esti pur si simplu un geniu prin ceea ce spui. Felicitari! Ce "pacat" ca nu suntem toti ca tine si incercam sa fim diferiti. In acelasi timp iti jignesti echipa atat prin declaratiile tale cat si prin jignirile aduse altor echipe.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @hakkinen
    Cred ca nu intelegi ca Felipe nu are nevoie de respectul nimanui in afara de familia lui si al echipei pentru care concureaza. Oricum in comparatie cu "respectul" pe care i-l cer fanii McLaren, mai bine sa nu te respecte nimeni. Pentru niste fani aberati in declaratii foarte mult. Nu stiu daca va arata neputinta sau prostia sau pur si simplu nivelul de intelect si de crestere dar... sunt sigur ca va puteti oprii din "geniaele" declaratii si sa incercam sa discutam ceva mai placut si distractiv :)

    Este foarte usor sa jignesti pe cineva si la cat il jigniti pe Felipe nu faceti decat sa invitati la exact acelasi lucru din partea oricui are placerea sa faca acest lucru.

    Kova abereaza rau de tot dar ne-am obisnuit cu el. Acuma vad ca si hakkinen o ia razna. Hakkinen s-a retrat, userul-ul cu acelasi nume ar fi timpul sa faca la fel.

    Ceva ma face sa cred ca Michelle_b iti transmite un mesaj Kova si acela este ca esti impotent prin orice declaratie pe care o faci. Sincere felicitari pentru ca este un compliment demn de atitudinea ta.
    0 0
  • @hakkinen
    Mai bine ai vedea gunoiul din ochiul tau. Daca te-ai fi uitat la calificari, ai fi observat ca "incomparabilul" Ham. sa calificat cu mare noroc in Q3. Dar ce spun eu ... tu ai boala pe Massa si altceva nu mai conteaza. Cum a zis cineva mai sus, Massa nu are nevoie de respectul tau sau al nostru.
    0 0
  • MASSA!!:))
    ~va fii noul campion mondial fac pariu pe o lada de bere...sa fie bine!!!..........e talentat..asa ca ..mucles'
    0 0
  • @NeoGalaxy
    Du-te si mai bea si apa.............
    0 0
  • NeoGalaxy
    Daca nu esti capabil sa impui respect esti un nimeni, asa ca masa. La ferari se practica slugarnicia si robia!
    0 0
  • bre, neo
    mey, tu tot nu te linistesti :). cel ce spunea mai sus ca massa are numai 5 l de benzina, fii sigur ca voia sa scoata in evidenta PAREREA LUI cum ca massa are putina benzina. iar tu, chiar scrii mult si fara rost. vorba ta din comentariile tale anterioare "deschizi google.ro si afli ce ce intereseaza". ok, tu vrei sa afli multe si internetul "stie" multe. lasa'ne pe noi in durerea noastra, si lasa'ne sa comentam si sa ne expunem parerile fara ca domnia ta sa ne deranjeze cu detalii tehnice superioare cunostintelor noastre. dealtfel, cine vrea sa afle mai multe, ori vorba ta, foloseste google, ori poate apela la ceea ce stii tu, folosind forumul.

    @all:
    parerile dealtfel sunt impartite, fanii sunt impartiti: unii sunt fani ai ferrari, altii ai mclaren. mai putini fani dedicati celorlalte echipe. eu de exemplu sunt fan mclaren, chiar daca echipa va pierde, si mai bine daca va castiga. multi sunt ca mine, si multi sunt de cealalta parte a baricadei. sa comentam in limita bunului simt, si SA NE EXPUNEM PARERILE, fara a ne jigni. BR. BogyM.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Kova
    Daca iti pui combustibil doar pentru 3 ture o sa fii descalificat :) Nu de alta dar se pare ca nu stii nici macar greutatea minima pentru ca un monopost de Formula 1 sa fie aprobat pentru o cursa. Esti magistrat Kova! Rar m-am mai minunat de cat de ingust poate sa fie cineva, mai ales in secolul cunoasterii !!!!!. Kova pacat ca nu traiai pe vremea Inchizitiei ca meritai un post de comanda :)
    0 0
  • Foarte tare esti!
    La ceea ce s-a intamplat azi pot decat sa spun: Ferraristilor v-ati umflat inpene cand nu trebuia. Asta ar trebui sa va invete sa nu sariti imediat cu gura tare la colegii de cursa, asteptati, invatati, acumulati experienta, aveti respoect pentru ceilalti si postati lucruri obiective si nu impulsuri de prim moment, oricum nu castigati decat o secunda de bucurie.

    Sa speram ca destinul va avea grija de cei buni!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru