Massa: "Voi lupta pana in ultimul tur"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 11.10.2008
Felipe Massa considera ca sansele sale la titlu au ramas intacte dupa calificarile din Marele Premiu al Japoniei, in ciuda faptului ca brazilianul va pleca in cursa doar de pe locul 5.

Titlul mondial se poate decide in buna masura in Japonia, unde Lewis Hamilton a obtinut prima pozitie pe grila de grila.

In schimb, rivalul sau din lupta pentru titlu, Felipe Massa, va pleca doar de pe pozitia a 5-a. Desi diferenta de 7 puncte care ii separa pe cei doi s-ar putea mari decisiv in acest weekend, Massa crede ca sansele sale la titlu au ramas intacte.

"Cu siguranta exista inca sanse. Avem 30 de puncte in fata noastra. Asa cum am spus, rezultatul de azi nu este grozav, dar nu inseamna ca si maine va fi la fel", a declarat Massa.

"Trebuie sa luptam pana in ultimul tur al ultimei curse. Acum este prea devreme sa spun. Trebuie sa luptam si sa vedem cum se desfasoara cursele, daca reusim sa schimbam situatia sau nu. Daca putem face asta, va fi fantastic. Daca nu, vom incerca din nou anul viitor", a mai precizat brazilianul.

Comentarii (33)

  • a renuntat ?
    asta pare o declaratie de "renuntare" la titlu....Sper ca nu a vorbit serios .
    0 0
  • @pariuri
    "Pariu ABANDONEAZA/NU ABANDONEAZA ", se poate paria pe asa ceva? Cel putin asa apare in regulament, insa in sectiunea de pariuri nu apare.
    0 0
  • DOMANE IARTA-L!!!!!
    ,,Felipe Massa considera ca sansele sale la titlu au ramas intacte" cum poate sa spuna asa ceva ???
    0 0
  • @Join
    NU a spus asa ceva, din contra, a dat un interviu plin de bun simt! Ceea ce a spus pilotul brazilian in interviu este (am lasat si intrebarea ca sa aibe sens): "Q. How do you rate your championship chances?
    FM: Well for sure the chance is still there. We have 30 points in front of us. As I said, today the result did not look great. But it doesn't mean that tomorrow will be like that. So we need to keep fighting until the last lap of the last race. Now it is too early to say. We need to keep fighting and we see how the races go, and if we have managed to change the situation or not. If we can do it, it will be fantastic. If not, we will try again next year."
    Singura problema ar fi daca intelegi engleza sau nu :P Si am si eu o curiozitate ... cine e Domane ala ?
    0 0
  • eu la aceasta fraza ma refeream :D
    Daca nu, vom incerca din nou anul viitor", a mai precizat brazilianul.
    0 0
  • george..
    pai ce ai vrea sa spuna ? imi dau foc ? imi tai venele ? ma arunc in fata monopostului McLaren ? ma calugaresc si ma apuc de tricotat botosei ? ia toata fraza "Daca putem face asta, va fi fantastic. Daca nu, vom incerca din nou anul viitor". Nu suna a renuntare, cu atit mai mult cu cit spune ca se va bate pina la ultimul tur al ultimei curse. Dar e realist omul.... Tu ce ai zice in locul lui "Sunt sigur ca am sa fiu campion anul asta! Si asta chiar de la cursa de maine !" ???? e o aberatie, la fel cu aberatiile cu care am inceput comentariul ...
    0 0
  • @michele
    da...intr-un fel ai dreptate...dar trebuia sa faca ca raikkonen :D :Nu voi renunta...Trebuie sa castig titlul..bla..bla :D
    0 0
  • george...
    El zice: "Trebuie sa luptam pana in ultimul tur al ultimei curse". E clar ca nu renunta! Gindeste-te daca zicea altceva, cum sareau de 7 metri (minim) "oameni de bine" ca Join (care a si reactionat cu 'shpe semne de exclamare si de intrebare). Felipe (care nu e sub nici o forma favoritul meu) acum chiar a dat dovada de bun simt, de atitudine sportiva 100%, de fair-play, de educatie, de tot ce vrei ... pozitiv (comparativ ...imi amintesc de o declaratie de-a lui pe care am considerat-o foarte "tupeista" dupa cursa de la Monza!).
    0 0
  • george...
    stii ce sunt eu curioasa ? citi vor avea "bile" sa mearga si sa parieze pe el ?!?
    0 0
  • michelle_b esti superba !
    Ma innebunesti...si nu stiu ce sa mai fac !
    Tin cu Ferrari si bineinteles cu tot, toti si toate ce au contact cu echipa "rosie" (...), iar maine va fi o zi speciala...pentru mine. Pana dupa cursa, tie si celorlalte dive (!) numai de bine sa aveti parte !
    P.S. Despre "bile-bilute" sa mai avem/aveti rabdare...
    0 0
  • ctlnmihai
    Declaratie Felipe
    Titlul se joaca inca ! sper totusi k maine hamilton sa castige cursa si sa-si apropie titlul
    0 0
  • eu
    eu merg pe mana lui massa de cand e la ferrari....si o sa merg si maine...nu e vorba de bile...e favoritul meu..stiu ca or sa mai apara remarci la adresa lui massa,dar cei mai buni ajung la ferrari....toti vor sa ajunga la ferrari,nu la mclaren.deoarece se afla in momentul de fata de locul 2 in clasament il face mai buni decat restul de la 3 in jos....asa ca mai lasati-ma voi astia care aveti acasa masinute cu telecomanda si va dati drept maestri la f1.daca el e prost (massa)atunci cum a ajuns pe locul 2?inseamna ca restul de 18 sunt retardati,nu?
    0 0
  • @ctlnmihai
    Iar eu sper sa NU cistige Lewis si sa faca astfel sfarsitul de campionat mult, mult, mult mai incitant si "tensionat" si mai placut de urmarit ! Ar fi ca la un roman politist, in care, abia la ultima pagina iti dezvaluie cine e criminalul ..:P (sper ca nu ti-am ridicat tensiunea, nu asta a fost dorinta mea)
    0 0
  • @hellena
    sincera sa fiu ... m-ai cam "indesat" in ceatza ...cu ce ai spus mai sus! cred k trebuie sa caut urgent un dictionar român - român si un interpret =)) =)) =))
    0 0
  • NeoGalaxy
    @michelle_b
    Scuze ca intreb... dar unde apare Domane asta? :) Ii tin pumnii lui Felipe chiar daca sunt un pic dezamagit de performantele din calificari. Oricum sper ca in cursa sa-si vada de telul lui si pe care il consider victoria. Practic nu mai au nimic de pierdut si o victorie sau o posibila dubla i-ar ajuta foarte mult in ambele campionate. Forza Ferrari :) Forza Felipe! Forza Kimi! :)
    0 0
  • @michelle_b ...
    Sa fim serioase, deoarece interpretul va fi maine in cursa ! Bafta tie !
    0 0
  • ctlnmihai
    @Michelle
    McLaren n-a mai castigat un titlu din 1998...Lewis merita ,il merita si Ron Dennis
    ptr. cate a facut ptr. aceasta echipa.Nu mai vreau un final tensionat k anul trecut..
    Sper k maine Lewis sa castige cursa si sa-si apropie titlul!
    0 0
  • @NeoGalaxy
    No problemo (cum zice un prieten) ca intrebi! "Domane iarta-l" are Join titlul comm-ului si nush cine e acest "Domane" si ce i-a facut Felipe aluia de trebuie iertat =)) =)) =)) Joking!!!. Nu stiu adevarul, daca Felipe a rezolvat sau nu problemele pe care le-a avut in calificari (si nici daca nu cumva are mai multa benzina) dar impresia mea este (si Hellena se va enerva, dar si "veioza" zice :P) ca Lewis NU are multa benzina. De ce spun asta ? Pentru ca McLaren are o foarte restrictiva politica in divulgarea strategiei de cursa, iar azi, la fiecare interviu pe care l-a dat Lewis, dar si Ron (care de obicei e taciturn si il trimite pe Norbert Haugh sa vorbeasca) au declarat sus si tare CIT DE PLIN de benzina e rezervorul lui Lewis. Ceea ce mai mult decit suspect! Cit despre Massa si cit de multe fire de par mi-a albit nu mai vreau sa spun ! Sau cite puncte mi-a "mancat" in acest joc ! Pentru ca ma ambitionam sa nu renunt la Felipe si sa il tin echipa "no matter what" ! Am un prieten (care, cu toate ca este unul din cei mai inteligenti, culti si informati pasionati de Formula 1, un om pentru care am o mare admiratie si mult respect, si cu toate ca a vazut ce ghinion are aproape la fiecare cursa, nu a renuntat sa creada in Felipe !!!) caruia ieri i-am promis ca nu mai iau Massa in echipa niciodata. Si mi-a spus doar atit "facem pariu" ? =)) =)) =))
    0 0
  • Nu stiti cine este acel Doamne ????
    De Biblie ai auzit mai NeoGalaxy???te-as sfatui sa o citesti si poate o sa-ti dai si u seama cine e acel Doamne.
    0 0
  • @ctlnmihai
    Imi pare rau sa te contrazic, dar in 1999, Mika Hakkinen, pilot la McLaren a devenit Campion Mondial ! deci... nu e '98 ... Si sa castige cel mai bun!
    0 0
  • @ Join
    Nu te supara si nu te tura nici la Neo nici la mine, ca ai scris "DOMANE". Si cum nici unul dintre noi nu e Copperfield sa stim la ce te gindesti tu, nu aveam de unde sa stim. Acum cind ai scris corect, stim !!!
    0 0
  • ctlnmihai
    @michelle
    In 1999 e ultimul titlu intr-adevar >Ma gandeam la 1998 cand a castigat primul titlu..
    hmm ,ma grabesc mereu si nu sunt atent..
    0 0
  • Pfff
    Da`ti`i puncte lui Masas k e pe locul 5 , chiar putine i`ati dat..frumos....
    0 0
  • NeoGalaxy
    @michelle_b
    Imi cer scuze dar nu am vazut postul lui Join, fara supare dar... m-am obisnuit sa nu-i mai citesct postarile pentru ca mi se par cele mai ciudate (politicos spus). No offence intented here.

    Referitor la Blblie, am citit-o si am vazut si niste documentare despre ea. Cum a fost scrisa si ce vrea sa explice acolo. Nu doresc o discutie despre credinta dar sincer... nu am citit acel post si deci nu stiam la ce te referi ;)

    Personal sunt fan Ferrari! Iubesc echipa si este de datoria mea sa ii sustin pilotii. Si la bine si la rau... vad ca anul aceste a fost mai mult rau... dar asta este. Personal il am in echipa pe Kimi si nu neg... dar sunt super dezamagit de performantele lui.

    Deci scuze inca odata... dar posturile lui Join... prefer sa le ignor...

    Forza Ferrari :) Forza Kimi :P Forza Felipe :)
    0 0
  • @massa
    sper ca nu se da batut....acum un an kimi era pe locul 3 la 17 puncte parac de lewis dupa aceasta cursa...si in 2 curse a reusit sa castige titlu...deci orice este posibil...as prefera sa castige maine hamham...si in china si brazilia sa abandoneze...sa vedem atunci...
    0 0
  • ctlnmihai
    @kimifinish
    Massa nu e Kimi si anul trecut era scandal mare la Mclaren
    0 0
  • Forza Ferrari !
    Forza Ferrari ! Ne revedem dupa cursa "rosie" !
    0 0
  • @michelle_b & bilute...
    Ce spuneai ieri draga mea de "bilute"...? Nu stiu cati le-au pus la bataie, dar s-ar putea sa fi pierdut daca nu le-au "jonglat". Forza Ferrari !
    0 0
  • dadada
    foarte tupeist si tare a fost piticul de massa. Nu cred ca ham va mai face ceva azi. bv massa
    0 0
  • @ctlnmihai
    Asa cum mi-am dorit, a cistigat CEL MAI BUN !!!! Bravo Fernando !!! si cit mai multe victorii ! El este un pilot care merita TOT respectul si titlul mondial. Nu acum, e clar, dar sper din suflet ca anul viitor cu siguranta!!
    0 0
  • ctlnmihai
    @Michelle
    Cel mai bun conduce in fruntea calasamentului Michelle..oricum e bine k ALonso,
    si Renault a mai luat din punctele echipei Ferrari.sunt curios daca massa va fi penalizat ptr. tamponarea lui Bourdais..
    0 0
  • ctlnmihai
    erata
    clasamentului
    0 0
  • massa penalizat
    Ma asteptam sa fie massa penalizat la incidentul cu Burdais.Asa facea si septuplul,lovea sa-si creeze avantaj...l-a invatat bine pe ucenicul "Mini Me".Am impresia ca in spatele echipei ferrari sta Mafia,Mafia comisarilor de traseu:)))))))))))))))).Mi-e greata de ferrari si de massa,nici nu ma mai obosesc sa apas Caps Lock sa le scriu numele cu caracter mare.Forza Kimi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru