Massa vrea sa castige in China

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.10.2008
Felipe Massa considera ca Scuderia Ferrari va fi foarte competitiva pe circuitul de la Shanghai, desi echipa nu a impresionat in antrenamentele de vineri.

Massa a terminat antrenamentele de dupa-amiaza doar pe locul 6, la peste sapte zecimi de secunda in spatele rivalului sau din lupta pentru titlul mondial, Lewis Hamilton.

Cu toate acestea, pilotul brazilian este optimist inaintea calificarilor de sambata.

"Am facut o treaba buna si cred ca vom fi competitivi pe circuit", a declarat Massa. "Performanta s-a imbunatatit putin pe masura ce aderenta pistei a crescut. In special in a doua sesiunii manevrabilitatea s-a imbunatatit. Cred ca lucram in directia potrivita in ceea ce priveste setarile.

Obiectivul meu pentru weekend? Bineinteles voi incera sa castig sau cel putin sa castig cat mai multe puncte posibil".

Massa este la 5 puncte in spatele lui Hamilton si va avea nevoie si de ajutorul coechipierul sau, Kimi Raikkonnen, care vineri a implinit 29 de ani. Campionul mondial este multumit de prima sa zi in China, insa a admis ca echipa trebuie sa mai munceasca pentru a ajunge la nivelul optim de performanta.

"A fost dragut sa vad atat de multi oameni in tribune care sarbatoreau ziua mea de nastere", a declarat finlandezul.

"Ca de obicei, este dificil sa judeci puterea relativa a echipelor doar prin prisma rezultatelor. La inceput, rivalii nostri principalii au fost mai rapizi, dar apoi situatia s-a echilibrat si cred ca asa va fi pe parcursul intregului weekend. In ansamblu, masina nu este rea, chiar daca sunt unele lucruri pe care trebuie sa le imbunatatim".

Comentarii (11)

  • pfff
    Yeah right:)))
    0 0
  • :((
    ...chiar n-aveti si alte stiri????????
    0 0
  • @bogdan_197
    Niciodata sa nu spui niciodata.....
    Niciodata sa nu-ti subestimezi adversarul, mai ales atunci cand este vorba despre un constructor ca Ferrari si un pilot rapid cum e Massa.
    0 0
  • La Multi Ani Kimi!
    Si parca vad... ce kefuri or sa iasa pe-acolo weekendul asta! ;o)
    0 0
  • @marianescu
    Exista un thread pe forum dedicat aniversarii lui Kimi :)
    0 0
  • ally
    ok...sa traiasca! Il apreciez ca om si pilot de cand era la McLaren. De-atunci mi-a ramas la suflet si, desi e la adversari acum, nu mi-e cu nimic mai putin simpatic!
    0 0
  • Si Sutil vrea sa castige .......
    Si Sutil am auzit ca vrea sa castige duminica dar,din pacate nu se poate asa si cu massa!!!!!
    0 0
  • marianescu & ally
    Kimi-Matias Räikkönen, ati uitat complet ca se numeste si Mathias (ceea ce foarte multa lume nici nu stie :P), deci: "Herzlichen Gluckwunsch Zum Geburtstag" !!!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Join
    Oare exista o persoana mai patetica ca tine? Realmente nu cred ca intelegi ca marea majoritate de aici incercam sa ne intelegem placut, fair play si sa luam parte la discutii cu argumente cat mai interesante. Iti este chiar asa de greu sa postezi ceva inteligent?
    0 0
  • ctlnmihai
    @ fanii Ferrari
    Ferrari a scos un Dvd care sa marcheze 60 de ani aniversare -il gasiti pe amazon.co.uk -17 GBP
    0 0
  • ctlnmihai
    @cubanezu
    Pilot rapid ca Massa ? nu-l vad asa de rapid
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru