Massa vrea un motor nou pentru cursa de la Spa

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.08.2008
Problemele intampinate de Ferrari in ultimele doua curse l-au determinat pe Felipe Massa sa solicite un nou motor pentru cursa de la Spa-Francorchamps.

Ultimele doua Grand Prix-uri au adus probleme neasteptate de fiabilitate pentru Scuderia Ferrari. Mai intai, motorul folosit de Massa in Ungaria a cedat cu numai trei tururi inainte de final, iar duminica Raikkonen a patit acelasi lucru in Marele Premiu al Europei.

In acest context, Massa crede ca Ferrari ar trebui sa ii ofere un motor nou pentru cursa din Belgia, pentru a fi ferit de eventualele probleme de fiablitate. Conform regulamentului tehnic, fiecare pilot poate face o schimbare neprogramata a motorului fara a fi penalizat.

"Trebuie sa muncim foarte mult pentru a vedea daca este important sa folosim sau nu joker-ul, daca intr-adevar avem o problema", a declarat brazilianul pentru jurnalistii prezenti pe circuitul de la Valencia.

Declaratiile sale vin sa demonstreze slabiciunile Scuderiei in privinta fiabilitatii motorului.

Comentarii (4)

  • @admin
    interesant, ca in acelasi context, doar cu alt protagonist (Raikkonen) s-a punctat diametral opus (http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/13046/raikkonen-confirma-schimbarea-motorului.html). Desi era exact aceeasi situatie ! As dori sa inteleg care e stirea punctata corect, pentru a ma orienta pe viitor. Multumesc ptr raspuns !
    0 0
  • pt michelle
    nu cred ca va raspunde cineva la asa ceva. Probabil ca a fost incorect punctat atunci, si era un fenomen unic, pe cand aici a doua oara consecutiv se strica motorul
    0 0
  • motor
    Ferrari a fost depunctata pentru ca Massa sugereaza ca echipa are probleme cu motorul, iar acest lucru este, evident, ceva negativ.
    0 0
  • @admin
    multumesc ptr raspuns! care, insa, NU are nici o legatura cu intrebarea mea. Intrebarea era : care stire e punctata corect (avind in vedere ca si Kimi nu a schimbat motorul de bun ce era, ci a sugerat ca are probleme cu el, ceea ce, e evident, tot negativ)? Si, te rog, sa nu imi spui sa fim calmi, ptr ca eu sunt intotdeauna calma! Si politicoasa. Doar as dori un raspuns la intrebare. Multumesc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru